Guadalmina

Reis på ferie til Guadalmina

Les mer

Guadalmina er et lite, stranden samfunnet ligger bare ti minutter fra Marbella i Puerto Banus og den nærliggende byen Estepona. Regnes av mange for å være den Costa del Sols golf paradis, er Guadalmina bare litt over to timer unna fra de fleste britiske flyplasser, har området et trettiseks hulls golfbane og ligger en kort kjøretur fra ytterligere tre kurs; El Paraiso, Atalaya Golf og Monte Mayor. Hvis du elsker golf og vurderer en ferie til Spania, vil Guadalmina ikke skuffe.

Hvis golf ikke er din ting, hodet til stranden og ta litt sol i det nydelige middelhavsklima - vannet er rent, og det er et bredt spekter av vannsport på tilbudet.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Guadalmina

Vær

Guadalmina helligdager nyte den samme solfylte middelhavsklima som definerer denne regionen Andalucia, med topper nådde 30 ° Celsius i høyden av sommeren - pack ekstra solkrem hvis du er på vei ut til den grønne! Værforholdene forblir positive, selv for ferier til Guadalmina i off peak måneder.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Landskap

Mye av områdets Landskapet er hovedsakelig flat, med regionens bølgende åser skrånende ned mot det krystallklare vannet ved stranden. Det finnes en rekke turer og stier som slange gjennom disse åser, og tilbyr enestående utsikt over de vakre landlige omgivelsene.

Ting å gjøre

Mens Guadalmina nyter mange av de funksjonene du forventer i Costa del Sol , den primære attraksjonen av Guadalmina ferie for mange er nærhet og kvalitet på golf. Golfspillere, både amatører og profesjonelle, reiser fra hele Europa for å prøve sin hånd på de mange kurs. Med værforholdene blir så bra gjennom hele året, er det ikke vanskelig å se hvorfor.

Kultur

Guadalmina er mest definitivt et turist utvikling, med utmerkede fasiliteter og vennlig lokalbefolkning - men hvis du ønsker å prøve en smak av autentisk Spania, leder i nærliggende Marbella og Estepona.

Uteliv

The resort tilfredsstiller både lokalbefolkningen og turister, med mange flotte barer og restauranter innen rekkevidde av de mange utmerkede hoteller i området - perfekt for sangria etter en hard dag på fairway! Men hvis du liker å feste til morgengry, vil du kanskje ta en kort drosjetur til nærliggende Marbella og Puerto Banus - atmosfæren i Guadalmina er litt mer dempet.

Bestill din ferie nå!

Hvis ideen om en runde golf på noen av Europas beste baner i nydelig vær lyder liker himmelen til deg, vil Guadalmina helligdager tilfredsstille på hvert nivå. Er lokalbefolkningen vennlige, de fasilitetene er superb og golf utestående. On The Beach har fantastiske tilbudene på flybilletter og overnatting, så bestill nå og grip klubber!