Costa De La Luz

Reis på ferie til Costa De La Luz

Vis reisemål på kartet

Vær

På grunn av sin sørligste posisjon, er Costa de la Luz klima ikke så ekstrem som i andre middelhavsland resorts. Den sommertemperaturer er ofte varmt, men vinden fra havet gjør at ideelle tanning vilkår uten bieffekter av dem hourly turer til og fra iskrem kiosken!

Men blomstrer Costa de la Luz også i vinter, der tiden temperaturen er tydelig mild. Faktisk er byen Huelva kjent for sine vinter jordbær! I år lange varme betyr mer enn bare off season frukt likevel, ettersom det tillater deg å unnslippe dystre britiske været for en solferie, uten å måtte modige knuse av sommeren skoleferien!

Ferie til Costa de la Luz i off peak månedene ofte overflaten de billigste tilbudene, og siste minutt pauser er hyppige. Så for din Costa de la Luz ferie, holde på utkikk - du vet aldri når neste man kan komme sammen!

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Landskap

Costa de la Luz landskap er noe å se. Ved første øyekast er det strendene som skiller seg ut, med 300km av gylne kystlinje å velge mellom! Strender som Conil de la Frontera og Bolonia er perfekt for en avslappende dag med soling, og den relativt uberørte landskapet bare legger til den rolige følelsen av området.

Men den uvanlig høye tall av elver og innsjøer i området også gi rom for et bredt stort grøntområde, relativt uhørt i det sørlige Spania! Naturreservater som Coto Donana er de beste stedene å oppleve slike naturlige skjønnhet, med mange å være hjemme til lokale fugler og annet dyreliv. Uansett hva du velger, er et Costa de la Luz ferie den perfekte måten å ta en uke eller to av avslapping med familien.

Ting å gjøre

Et Costa de la Luz ferie vil underholde hele familien. Costa de la Luz er like rik på naturen som den er i kultur, som museer som Museo de Cadiz og historiske monumenter som katedralen i samme by som viser kunst og historie spesifikt til området, noe som gir større innsikt i sine tradisjoner og arv. Såvidt naturlige skjønnhet er bekymret, har Costa de la Luz alt. Fra nasjonalparken Doñana til Cadiz-bukten, er Costa de la Luz perfekt for en mer fredelig ettermiddag utflukt med familien.

Havet gir sin hånd perfekt til vannsport og seiling og jet ski er ofte hyppige rett gjennom hele høytiden. Golf fordeler også uhyre fra det milde klimaet, med kurs som Valderrama, designet av den berømte arkitekten Robert Trent Jones skape et golfere mini paradis! Uansett hva dine interesser kan være, har en Costa de la Luz ferie det i overflod!

Kultur

Hjemmet til den tradisjonelle spanske tapas, er Costa de la Luz det perfekte stedet å prøve noen ekte spansk mat. Fersk fisk og biff bevise svært populære blant lokalbefolkningen, og når det gjelder spansk mat, som bedre å stole på! Såvidt tradisjoner gå, ingen er mer underholdende enn Flamenco dans. Berømt over hele verden, dette er den sanne definisjonen av en andalusisk natt ute, og den årlige International Flamenco festivalen i mars er den perfekte måten å oppleve det førstehånds.

Alternativt kan du ønsker å besøke i løpet av påskeuken, der tiden områdets største fiesta finner sted, noe som alltid beviser populært blant turister. Dans, sangria og suveren lokale delikatesser, den perfekte kombinasjon! Med en kultur så rik som dette, er en Costa de la Luz ferie et must for selv de mest erfarne reisende.

Uteliv

Ikke la deg lure av Costa de la Luz er mer tradisjonelle utseende - sitt natteliv er like livlig som noe annet sted i Spania! En rekke klubber tilbyr fest fylt helgene, gi restauranter beste lokale retter du finner og strandpromenaden barer tilbyr en avslappende Cerveza eller to i varmen av den andalusiske solskinnet! Dykke litt dypere og du vil finne en ekte innblikk i spansk liv - de lokale barene ofte gjemt unna turist hotspots er de beste stedene for en autentisk drink, men en grunnleggende kjennskap til spansk kan være nødvendig.

Bestill din ferie nå!

Et Costa de la Luz ferie gjør virkelig har alt. Rik kultur, vakre strender og fantastisk vær alle gjøre for den perfekte familieferie. Og for de billigste tilbudene, som med alle Spania ferie, er du på rett sted! On The Beach tilbyr det bredeste utvalg av reiser til de beste hotellene rundt slik at, uavhengig av budsjettet, har vi ferie for deg. Ikke forsinkelse - bestill nå!

Populære feriesteder