Cambrils

Reis på ferie til Cambrils

Les mer

Den sjarmerende havnebyen Cambrils, som ligger sørvest for nærliggende Salou , klarer å beholde sin historie som en liten spansk fiskelandsby mens beviser populært med mange mennesker vurderer Costa Dorada helligdager . Tilsammen mer avslappet enn andre byer på Costa Dorada, er Cambrils den ideelle reisemål for dem som søker en mer Middelhavet ferie med en romantisk, laid back atmosfære!

Kjent for sin sjømat restauranter, luksuriøse gylne strender og rik historie, tilbyr Cambrils et sjarmerende alternativ til buzz og spenningen av Salou, og legemliggjør raffinement og romantikk i Spania ferie , og er en rolig to og en halv times flytur fra Storbritannia.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Cambrils

Vær

Cambrils, som andre Costa Dorada alpinanlegg, nyter mildere temperaturer enn andre spanske destinasjoner, og temperaturer vanligvis strekker seg fra 20 ° Celsius til 26 ° Celsius fra mai til slutten av august. Den avkjølende Middelhavet bris er særlig forfriskende under den varme, fuktige kvelder og gjør al fresco dining en ekte glede.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

I likhet med Salou ligger Cambrils, lett kupert terreng, omgitt av fjell i innlandet. Det myke, gylne strender som gir Costa Dorada det navnet gradvis skråningen ned i det klare vannet i Middelhavet, og tilbyr grunt vann perfekt for padling, og mange restauranter rundt omkring i lia tilbudet virkelig enestående utsikt over kysten og omkringliggende åsside.

Ting å gjøre

I motsetning til Salou, beholder Cambrils en sterk følelse av sin spanske arv og historie, med mange tradisjonelle aspekter av spansk livet synlig i de brosteinsbelagte gatene og arkitektur. Mange av Cambrils 'attraksjoner er rikt historisk, som for eksempel de romerske ruinene av Roman Villa La Llosa, Vilafortuny Castle og kirken Santa Maria. Cambrils er fortsatt et fungerende fiskehavn, og besøkende kan se hvordan fisken er landet og deretter auksjonert før du drar til de mange fremragende sjømat restauranter i området.

Kultur

I tillegg til den tradisjonelle spanske smaken av feriestedet generelt, kan besøkende til Cambrils nyte turer til en av de mange street markeder som de smale, brosteinsbelagte gater eller prøve en klassisk spansk fiesta. Disse tradisjonelle spanske festivalene spiller en betydelig rolle i den sosiale og kulturelle atmosfæren i Cambrils, med lokale rettferdig og den årlige jonsok feiring finner sted i juni, arrangert musikkfestivaler som finner sted i august og Fiesta Mayor Mare Deu del Cami hver år i begynnelsen av september.

Uteliv

Cambrils har en dempet, romantisk natteliv, med de fleste barer og restauranter beviser populært med par. Hovedvekten i Cambrils er på fine middager, og nesten tre miles of forsiktig opplyste promenade gjør for en ideell mulighet for en langsom, månelys gå tilbake til en av de mange beachfront hoteller i Costa Dorada i nærheten.

Bestill din ferie nå!

Cambrils er en virkelig sjarmerende feriested, og kombinerer de vakre strendene med den eksotiske romantisk atmosfære av Middelhavet. Hvis du ønsker å virkelig komme vekk fra alt, er Cambrils ideelt. On The Beach tilbyr utmerket tilbud på fly og overnatting, så bestill i dag og prøve den romantiske siden av Costa Dorada ferie med en tur til Cambrils!