Calella

Reis på ferie til Calella

Les mer

Bare 50km nord for Barcelona er lett britiske forbindelser, lokale og internasjonale feriereisende flokk på ferie til Calella å suge opp noe av det beste som denne blomstrende, moderne regionen har å tilby. Enten du er en historie buff, en strand elsker, en bar fly, en foodie eller vannsport fan, vil Calella helligdager ha noe for din Costa Brava ferie . Tenåringer og familier med små barn i særdeleshet, er i en fantastisk tid.

Vis reisemål på kartet

Vær

Som du ville forvente fra denne delen av ordet, Calella soler seg i en kyst middelhavsklima, sikrer året rundt milde temperaturer. Høst og vår glede kjøligere vær, eller kommer i juli og august for sommeren på sitt heteste. Været er perfekt for Calella ferie uansett hvilken tid på året du besøker. Øst er ideell for golf, er sommeren utmerket for soling mens høsten er en ideell tid for en offpeak ferie i Calella. Bare ikke glem å sleng på at høy faktor solkrem!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Strendene er stedets største trekke for folk flest på Calella helligdager. De tre kilometer lange strandpromenaden har et stort utvalg av aktiviteter og tjenester, inkludert vannsport, barnas klubber og til og med en strand bibliotek! Platja Gran Calella er den største av de tre viktigste strendene. Hvis de syv barer, restaurant og flåter forankret offshore er ikke nok, ta en vann-taxi til en nærliggende utvei, eller spasere langs den vakre hagene i nærheten.

Utover det største strendene, finner du sjarmerende, bortgjemte steinete bukter. Den skinnende største strendene har konsekvent fått European Blue Flag for vannkvalitet og renslighet.

Ting å gjøre

Utforsk den gamle bydelen med sine trange gater, tradisjonelle barer og bodegaene. Sognekirken Santa Maria er vakker, er som det 14. århundre Casa dels Salvadors. Byens museum diagrammer lokal historie fra før romertiden, og i sør-vest, kan du se ruinene av noen gamle kommunikasjon tårn bygget i midten av det 19. århundre, og det gamle fyret.

Spaser gjennom den vakre Dalmau Park, et fredelig sted i hjertet av Calella, med Middelhavet furuskog, fontener og lekeområder. Getting around kan ikke bli enklere - bare hoppe på turist mini-tog sirkle byen hver halve time i høysesongen.

Lenger unna, Barcelona og alt den har å tilby er mindre enn en time unna med det vanlige toget.

Kultur

Fargerike fiestas bringe gatene til liv, og er sikker på å være en høy flekk av Calella helligdager. På sommeren kan du se den berømte Sardana danset på stranden på søndag kveld. Begynnelsen av juni bringer en stor Sardana festival, og i midten av september, kan du besøke La Minerva musikkfestival, komplett med paella konkurranse og en parade av enorme, vakkert skulpturerte pappmasjé tall. Andre hendelser inkluderer en oktoberdag øl festival, og i februar karneval.

Uteliv

Calella har dusinvis av nattåpne barer, noe som gjør for en livlig etter mørk scene, med en rekke spansk stil fiestas, skum fester og hotell underholdning. For hele natten festing, leder for den sørvestlige delen av feriestedet, hvor klubbene er. Du kan også ta en gratis limousine tur til å reise mellom noen av dem. For tapas og tradisjonell katalansk spesialiteter, leder for den gamle bydelen.

Nærliggende Malgrat de Mar og Blanes tilby en annerledes atmosfære om natten og er begge verdt et besøk i løpet av ferien til Calella.

Bestill din ferie nå!

Sjarmerende Calella tilbyr den perfekte blanding av avslapning, kultur og aktivitet for alle som vurderer Costa Brava ferie. Enten du vil slappe av, ta i det historiske middelhavssjarm eller bare chill out og nyte den avslappede spanske livsstilen, vil du bli tatt hensyn til i Calella.

On The Beach har strålende tilbud på fly og overnatting tilgjengelig akkurat nå. Det kunne ikke vært enklere å stråle ut til denne perlen av et feriested!