Reis på ferie til La Cala

Les mer

Din solfylte Spania ferie kan sentrum på ikke mer skjønne bakteppe enn Costa Blanca! Spanias hvite kysten har alt, vakre strender, flotte solnedganger og klar himmel, men hva gjør området så berømte er det uimotståelig klima - varmere enn den nordlige Golden Coast og mindre fuktig enn Costa del Sol , er dette en Clement, frodig miljø bidrar til god helse.

Costa Blanca helligdager også innebære et minstemål av fred og ro, og feriestedet La Cala de Finestrat, like utenfor Benidorm, gir pensjonister og fest titter både et rolig miljø på dørstokken til et travelt turiststed! Og med On The Beach, din La Cala helligdager er bare noen få minutter fra booking!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - La Cala

Vær

Temperaturene her i La Cala de Finestrat, eller bare La Cala, permanent varmt, fra 30 ° Celsius pluss i sommer for å lows rundt 10 ° Celsius ved nyttår. Selv om du bare slapper av ved bassenget, sørg for å klapse på solkrem, vil du brunfarge raskere enn du tror på La Cala ferie!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Fra La Cala, Benidorm verdensklasse strender er på din kommando! Poniente er nærmeste strand, hvorav La Cala er det roligere vestre enden. Herfra kan du gå opp til den nærliggende blå-flagg strender Pal Mas, for et cruise til Peacock Island Nature Reserve komplett med eksotisk fauna og en Seascape utsikt over kysten. Alternativt hodet ut til odden som stikk inn i MED for solnedgang utsikt over den lille fiskehavnen som fungerer som Benidorm havn.

Ting å gjøre

Du kan ikke henge hatten din i La Cala uten å oppleve at fornøyelsesparkene Benidorm ! Den utrolige Terra Mitica ligger i nærheten, og gir barn og voksne en mulighet til å vandre gjennom områder dedikert til gamle romerske, gresk og spansk kultur. Terra Natura Zoo and Water Park ligger også bare noen minutter unna, med elefanter, tigre og vannsklier! For en mer kulturell opplevelse, kan du besøke Gamlebyen voksmuseum og kirker fra middelalderen, eller ta en jeep safari til de omkringliggende skoger og fosser. Som du kan se det er mye å holde selv de mest rastløse underholdt på La Cala helligdager.

Kultur

Det er over 50 festivaler i året her, fra kaoset av mars er Fallas fyrverkeri skjermer, der tre store figurer er forbrennes over reveling folkemengder, til de fire-dagers festligheter av Moros y Cristianos, September er re-lovfesting av middelalderens mauriske kamper.

Mens på ferie i La Cala, bør du sjekke ut Benidorms onsdag og søndag utendørs marked for noen klær, eller en antikk å gå på peishyllen din hjem.

Uteliv

La Cala fungerer som en stille og fredelig locale å basere deg selv mens du utforsker, noe som gjør den populær blant familier. Dette betyr masse beachfront barer og restauranter med alt fra kontinental til orientalsk mat, og engelske og irske puber i innlandet. Selvfølgelig er Benidorm like opp i veien, slik at festløver kan gå ut om kvelden og dans til frokost!

Bestill din ferie nå!

Costa Blanca ferie trenger ikke være en drøm med On The Beach - et par klikk og du er på vei til La Cala rolige strender, og ditt opphold i en plukke av feriestedets hoteller! Vår online booking system er enkel og rask også, så ikke forsinke - du ikke vil gå glipp av noen gode tilbud!