Reis på ferie til Javea

Les mer

For de fleste av oss, Spania helligdager mener basking ved havet og nyter strålende vær, med mange fasiliteter og mye å gjøre. Og hvor får du gjøre alt dette og mer? Costa Blanca, selvfølgelig! Nord for Spanias unsullied hvite kysten finner du kystlandsbyen Javea, som fremfor alt Alicante alpinanlegg, har beholdt det provinsielle karakter i ansiktet av et blomstrende turistindustri.

Det er ikke rart ferier til Javea har blitt populære - bortsett fra middelhavsklima, der alle de idrett, barer, museer, turer vi kunne gå videre. Bestill din Costa Blanca ferie med On The Beach i dag og du er bare en to timers flytur og 40 minutters kjøretur fra Javea ferie, og ikke minst stranden og solskinn!

Vis reisemål på kartet

Vær

Javea har nyttår temperaturer i snitt rundt 13 ° Celsius, med somre på over 30 ° Celsius! Ikke la deg lure av den tiden av året, blå himmel betyr solstråler, så enten du er chilling ved hotellets basseng eller ute på stranden svømming eller jet-ski, dask på solkrem for å være trygg på Javea ferie !

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Javea er i hovedsak delt inn i tre områder: den blå-flagg strender og shingled viker gjør opp kysten, havnen med sine båter og skip på vei ut i Middelhavet, og landsbyen selv. Strendene strekker seg fra den bortgjemte rullesteinsstrender buktene i La Granadella til turistifiserte ståhei i El Arenal. For en panorama av alt dette, kan du besøke det gamle fyret på Cabo de Nao, spesielt bra for solnedganger grunn til det er isolert posisjon.

Ting å gjøre

Pass på å sjekke ut gamlebyen, over en kilometer innover i landet. Her finner du Museet for Soler Blasco, bolig gjenstander fra århundrer av maritime historie, samt St Bartholomew kirke, er det stein strukturer og tårn fra det 13. århundre. Hvorfor ikke også ta barna til nærliggende Montgo Natural Park, beliggende i den overhead fjellet, for å sjekke ut noen eksotiske pattedyr som grevling og gineta.

Kultur

Den Fogueres de Sant Joan er den viktigste festivalen her, holdt i juni og fylt med fyrverkeri, blomst skjermer og moro i gatene. Du vil sikkert komme over en fiesta i Javea, så det er minst en måned, alle med store paella og blomsteroppsatser gi utløp for som Alicante trenger å gjøre noe med halvveis! Det finnes også et stort marked i byen hver torsdag, så stå opp tidlig for kjøp tepper, klær og smykker til ta med hjem og minner deg på din ferie i Javea!

Uteliv

Etter en tung dag å sole deg eller spille golf vil du ønsker å slappe av, og gutt, er Javea helligdager bra for avslappende! Du kan ta i levende folkemusikk over noen tapas og sangria i tavernaene ved kysten, eller dra inn til byen for alt fra cocktail barer å engelske puber. Nattklubber som La Hacienada og Achill tilby et høyt tempo feststemningen akkurat som du ville finne i Benidorm , og er åpen ut i de små timer.

Bestill din ferie nå!

Din Costa Blanca helligdager vil ikke være komplett uten prøvetaking noen av de virkelige Middelhavet kultur som Javea tilbud! En flytur til Javea pastorale sletter og strender er fem minutter unna med On The Beach - men ikke forsinkelse, det er fantastiske tilbud akkurat nå!