Roquetas De Mar

Reis på ferie til Roquetas De Mar

Les mer

Dateres tilbake til romertiden, har den en gang så søvnige fiskerlandsbyen Roquetas de Mar vokst til en pulserende ferieanlegg som tiltrekker seg besøkende hele året med sine vakre strender, førsteklasses golfbaner, hyggelige mennesker og selvfølgelig strålende solskinn. Byens mauriske fortid er fremdeles levende i sin pittoreske husklynge med smale, svingete gater og vakre hvitkalkede hus, mens nærliggende On The Beach brede utvalg av håndplukkede hoteller venter på å gi deg alt du trenger for en fantastisk Costa Almeria ferie .

Så, enten det er å spille en runde golf i det spanske solskinnet, ridning langs blå Middelhavet, fuglekikking i det lokale salt laguner, middag for to på en romantisk strand-side spisested eller bare slapp ved bassengkanten, Roquetas de Mar helligdager har det, og mer, bare venter på deg!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Roquetas De Mar

Vær

Denne strålende solstekte regionen har absolutt superb vær, med 320 soldager i løpet av året og temperaturer som vil glede både sol worhippers og golfinteresserte på ferie til Roquetas de Mar Med det laveste beløpet av nedbør i Europa, Roquetas de Mar et perfekt sted for din sommerferie når som helst på året. Så dask på solkrem og komme oppdage denne fantastiske stykke spansk himmelen for deg selv.

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 24ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Landskap

En vista av sanddyner og herlige strender, det vakre Middelhavet, strålende blå himmel, hvit-vasket hus klatring åssiden og strålende solskinn er alle venter på deg på din Roquetas de Mar helligdager.

Ting å gjøre

Det kan være vanskelig å dra deg bort fra Roquetas de Mar vakre, brede stranden, men de som er villige til å gjøre så er inne for en godbit, for dette er en sport lovers 'paradis. Aktiviteter som tilbys spenner fra dykking, seiling, ridning til en fabelaktig 18-hulls golfbane og, for de så tilbøyelig, selv en spesielt utpekt nudiststrand.

Las Marinas salt marsjer tiltrekke fugletittere, flamingoer, egrets og avocets alike, mens de som er interessert i historie, kan utforske den middelalderske festningsverkene som finnes i hele området.

Kultur

I løpet av Costa Almeria i 4000 års historie, har mange flotte Middelhavet sivilisasjoner satt sitt preg på kulturen i denne delen av Andalusia. Fra fønikerne til grekerne og kartagerne til romerne, har de blitt trukket av områdets naturlige skjønnhet og strategiske posisjon. Maurerne blomstret her og regionen beholder fortsatt den nordafrikanske smak som de brakte med seg fra over Middelhavet.

I nyere tid har turisme skapt en massiv boom for området som flere folk har funnet sitt naturlige potensial. Men, til tross for fremgangen, har folket beholdt sin stolthet i den lokale kulturen, og det romantiske bildet av Andalucía er fortsatt svært mye en ting av nåtiden.

Uteliv

Ferier til Roquetas de Mar tilbyr deg sjansen til å nyte utelivet måten spanske selv gjør. Det finnes et bredt utvalg av restauranter, alt fra tradisjonelle spanske tapasbarer til mer eksklusive restauranter hvor du kan smake på lokal mat, som er basert på ferske fiskeretter og lokale delikatesser. Og da er det om å nyte lokal musikk på arenaer rundt i byen.

For de som søker det ultimate i tradisjonell underholdning, sørg for å besøke i løpet av september da Roquetas de Mar holder sin årlige fiesta og gamlebyen blir et oppkomme av farger, musikk, dans og godt humør lystig-making.

Bestill din ferie nå!

Enten det er historie, natur eller solskinn du er ute etter, kan du finne alt og mer med en ferie i Roquetas de Mar Uansett hvilken tid på året, er prisen rett og sola skinner så komme og nyte gledene av denne store spanske paradis.