Reis på ferie til Mojacar

Les mer

Ligger på en ås med utsikt over det blå Middelhavet, tilbyr den historiske byen Mojacar en fantastisk idyllisk reisemål for din Costa Almeria ferien . Kom vandre den smale, brosteinsbelagte gatene og beundre den hvitkalkede hus og vakker maurisk arkitektur av denne uberørte festningsby. Sug til deg atmosfæren i sted som har blitt et fristed for kunstnere og forfattere. Opplev fantastisk utsikt og pittoresk landskap med nesten hvert trinn.

Bare et steinkast fra landsbyen, nyte miles av uberørte sandstrender hvor du finner hoteller og villaer som garanterer komfort og luksus du leter etter, uten å ta unna den magien som er Mojacar. Og alt dette er bare en time med bil fra Almeria flyplass, med sine raske og enkle forbindelser til Storbritannia. Med On The Beach din Mojacar helligdager er bare noen få klikk unna!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Mojacar

Vær

Været er nesten perfekt for ferier i Mojacar som Costa Almeria er offisielt det tørreste området i Europa, slik at nedbøren sjelden om vinteren og nesten uhørt i sommermånedene. Det milde middelhavsklima betyr vintertemperaturer som sjelden faller under 20 ° Celsius, med en topp rundt en fabelaktig 30 ° Celsius i sommermånedene. Det, og gjennomsnittlig på 320 soldager hvert år, gjør Mojacar helligdager ideell som helst på året.

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Landskap

Miles av solfylte strender, strålende blå himmel, robust åsside utsikt, fenomenale natur og noen av de beste ferie været i Europa venter på deg på din ferie til Mojacar, en av de vakreste feriebyene i Spania.

Ting å gjøre

Hvis du velger å ta en pause fra alt som basking i den spanske solskinnet, vil du finne nok av andre ting å nyte under ferien til Mojacar. Utforsk Casbah-lignende trange gater og oppdage de mauriske fontenen, som har vært å gi byen med vann helt siden romernes dager og er fortsatt det sentrale punktet i landsbylivet. Drikk din fylle av den ferske, kildevann før vandring over til kafeene i New Plaza hvor du kan smake på lokal mat så vel som den utrolige utsikten over både det glitrende Middelhavet og de omkringliggende forrevne åssidene. Pass på at du ikke forlate Mojacar ferie før du har besøkt uvanlig befestede kirken Santa Maria, hjertet av byens religiøse liv, samt den gamle City Gate og Old Customs House.

Senere nyte en runde golf på en av de mange førsteklasses kurs. Eller, for de på ferie til Mojacar med et hode for høyder, hvorfor ikke utforske området fra en luftballong eller en paraglider?

Kultur

Mojacar lange historie strekker seg tilbake noen 4000 år. Fønikerne, kartagerne, romerne og grekerne ble alle trukket til området på grunn av sin sjeldne skjønnhet og strategiske plassering, og deres innflytelse kan fortsatt sees over hele byen i dag. Men var det under maurerne at byen virkelig blomstret. De befestede byen vegger og bygde slottet, noe som gjør Mojacar en viktig muslimsk by på kanten av kristne Europa.

I nyere tid har Mojacar vært tilflukt av kunstnerne og byen er nå rik på håndverksforretninger og kunstneriske liv. Et av høydepunktene av byens år er forseggjort maurere og kristne parader som er iscenesatt hver mai.

Uteliv

Den spanske kjærlighet sent bespisning betyr at tapas barer og restauranter i Mojacar virkelig kommer til live om natten. Nyt lokale spesialiteter, skylt ned med et glass eller to av Rioja, lytte til musikk og oppdage hvordan den spanske virkelig lever. Det er ikke nødvendig å bestille en barnevakt, fordi selv de yngste medlemmene av familien er velkommen til å bli med på moroa med ferien i Mojacar.

For en endring i natur så hvorfor ikke ta den korte turen til nærliggende Cabo de Gata .

Bestill din ferie nå!

Så, hva venter du på? Bestill din Mojacar ferie nå, og opplev selv den vakre strender, livlig idrettshaller, hyggelige hoteller og fantastisk vær på Costa Almeria. Ikke bare vil du ha en ferie å huske, men med On The Beach gode tilbud på flyreiser og overnatting vil det ikke være lenge før du kan være tilbake på ferie til Mojacar igjen!