Cabo De Gata

Reis på ferie til Cabo De Gata

Les mer

Et høydepunkt i ethvert Costa Almeria ferie må være et besøk til spektakulære Cabo de Gata-halvøya, Andalusias største kystnatur bevare. Dette månelandskap anlagt område av enorm naturlige skjønnhet ligger like nord for Almeria City og er et magisk cocktail av taggete kystlinje, forrevne klipper, vulkanske fjell, tørre ørkener, yrende våtmarker, sanddyner og små skjulte viker.

Fuglekikkere, terrengsyklister, turgåere og vann entusiaster av alle slag er trukket til denne naturlige eventyrland, som også omfatter historiske ruiner, sjarmerende fiskerlandsbyer, store strekninger med flotte strender og enda en spøkelsesby. Dette virkelig rolige området gjør en unik og fantastisk reisemål for din Costa Almeria ferie.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Cabo De Gata

Vær

Cabo de Gata har noe av det beste været i Europa, med helårig solskinn og temperaturer som spenner fra en mild 20 ° Celsius om vinteren til en ikke altfor varm 30 ° celsius om sommeren. Med de laveste nedbøren i den iberiske halvøy, Cabo de Gata helligdager er gode til enhver tid av året!

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Landskap

Cabo de Gata er velsignet med steinete nes, sandstrender viker, uberørte vannet, miles av isolerte strender, fantastisk natur, strålende blå himmel, utrolig spanske solskinnet og et ekstraordinært saltvannslagunen som tiltrekker flamme-farget flamingoer og andre ville fugler. Den fysiske spendour i området gjør det en absolutt må-se reisemål på noen natur-elskers ferie.

Ting å gjøre

Cabo de Gata helligdager er en virkelig fantastisk opplevelse og naturelskere er helt bortskjemt for valg. Det krystallklare vannet utenfor halvøya er ideelle for undervannsfotografering, snorkling, dykking, kajakkpadling, windsurfing og all slags fiske. Terrengsyklister og 4x4 entusiaster kan ta opp i fjellene, mens turgåere nyte noen av de over 20 merkede stier.

Besøkende på ferie til Cabo de Gata kan mens du er borte de timene i det sjarmerende fiskevær som linje kysten, besøk en ødelagt kirke som ligger på toppen av fossile sanddyner eller streifer den dramatiske klipper. For de som ønsker en mer avslappende måte å tilbringe dagen, er det alltid de brede sandstrendene eller koselig, isolerte bukter.

Nærliggende Mojacar er også vel verdt et besøk for å se hvordan livet er i en mer landlige spanske landsbyen.

Kultur

Arabere, romere og fønikerne var alle tiltrukket av Cabo de Gata på grunn av områdets rike mineralforekomster av salt, agat, jaspis og, viktigst, gull. Senere innbyggere inkludert Barbary pirater, som søkte tilflukt i denne avsidesliggende kystområdet, selv om det er åpenbart fra dusinvis av utkikk tårn strødd rundt i landskapet at de ikke var velkomne gjester.

Mye av kystlinjen er kun tilgjengelig til fots, mens de tørre landskapet av interiøret laget for tøffe levekår så sent som for 50 år siden. Men i nyere tid har turisme gitt en boom til områdets økonomi som flere mennesker oppdager områdets fantastiske naturlige potensial. Dette har medført et økende antall hoteller og ferie innkvartering i kystlandsbyer, men vekten er fortsatt fast på å beholde den unike skjønnheten til dette området.

Uteliv

Cabo de Gata kan ikke tilby det pulserende nattelivet som finnes andre steder, men det gir feriegjester sjansen til å se hvordan den spanske virkelig lever. Sen natt tapas barer og restauranter florerer i hele området, som serverer herlige ferske fiskeretter sammen med tradisjonell musikk og dans.

I august er det den årlige Almería Fair som snur gatene i den nærliggende byen til et opprør av farger, musikk, dans, parader, bull løping og gode naturbaserte merrymaking og generelt kaos. Dette er Spania, det er aldri en fiesta for langt unna uansett når du kommer på ferie til Cabo de Gata.

Bestill din ferie nå!

Hva venter du på? Med direkte fly fra flyplasser over hele Storbritannia og Irland til nærliggende Almeria og On The Beach valg av håndplukkede innkvartering, har Cabo de Gata helligdager aldri vært så enkelt eller rimelig. Bestill i dag og utforske denne fantastiske naturlige eventyrland for deg selv!