Reiser til Cape Town

Reis på ferie til Cape Town

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Cape Town

Vær

Cape Town er mest populær i løpet av peak sommeren (desember-februar), men det er attraktivt sted å gå hele året. Sommeren bringer lang, varm strand dager og behagelige utendørs kveldstid, men det er sjansen for det legendariske sterke 'sørøstlig' vind. Spring (september-november) bringer oppblomstringer av ville blomster, mens høsten (mars til mai) lover en gyllen dis av varme dager.

Winter (juni-august), men våt og ofte kald, er spredt ut med ukene som er både mild og tydelig. Byen er fri for turister og utrolig grønt, delfiner og hvaler stopp i mange små bukter langs kystlinjen rundt Cape Town, og fossane strek hvite stier nedover fjellsidene.

Verken sesong gir ekstreme temperaturer, takket være den rådende vinder. Vær slutt forberedt på fire sesonger på en dag. Halvøya form kan skape et mikroklima, slik at du kan være soling på den ene siden av fjellet og ly mot kulde regn og sterk vind på den andre! Det er ingen tilfeldighet at Newlands er så grønt og frodig i forhold til Cape Point selv den mottar fire ganger så mye regn som Cape Point.

jan 26ºC
feb 26ºC
mar 25ºC
apr 22ºC
mai 19ºC
jun 16ºC
jul 15ºC
aug 15ºC
sep 18ºC
okt 21ºC
nov 22ºC
des 24ºC

Kultur

Fra malaysiske slaver, nederlandsk, engelsk og fransk oppdagelsesreisende til urfolk Khoisan folket, opprinnelsen til Cape Town tre millioner innbyggere er svært mangfoldig. Siden Cape Town er ydmyke begynnelse som en halvveis stoppested på 'Spice Route "til India på 1600-tallet, så århundrene som fulgte en strøm av oppdagelsesreisende, nybyggere og kolonister ankommer i" vakreste Cape' å leve blant de innfødte stammene allerede er der .

Sammen med Sør-Afrikas siste fargerike og ofte smertefulle historie under apartheid-årene, er det lite rart at byen har dukket opp som en levende, edgy og eklektisk sted med et rikt og strukturert kulturarv. I Cape Town, kunst er levende og godt - og det er mye å se og gjøre.

Bestill din ferie nå!

For en variert ferie full av vinsmaking, hvalsafari og fantastisk sjømat, kan du ikke slå Cape Town. Hvile og avslapning ved bøtte lasten slett fantastiske omgivelser. Tenk hvordan sjalu vennene dine vil bli når du si at du har bestilt!

Søk nå for vårt aller beste verdi fly og hotell til Cape Town. Vi er stolte av å tilby den beste verdien strandferier for våre kunder. Vår online booking system er enkel, lett og rask og det er noen gode tilbud tilgjengelig akkurat nå.