Reiser til Sør Afrika

Reis på ferie til South Africa

Les mer

Vanligvis kjent som Rainbow Nation, er Sør-Afrika raskt snu til et populært feriemål stadig mer lagt merke til i 2010 som det er vert for FIFA fotball-VM.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Sør Afrika

Ting å gjøre

Sør-Afrika har fantastiske fjell (fra de snødekte toppene i Drakensberg Range til Table Mountain med utsikt over "den fagreste cape 'av dem alle), verdensklasse strender (Durban), utmerket surfe flekker (KwaZulu-Natal), viltreservater galore ( men for den største mangfoldet av dyr Kruger National Park ikke kan bli slått) og levende byer: skritt fremover Johannesburg og Cape Town. For et taktskifte, til tur langs Garden Route gå hvalsafari i Hermanus eller nipp til en superb vin i Stellenbosch eller Franschoek.

Kultur

Selvfølgelig er det ikke alle vinranker og fine viner og slett det er ikke å komme bort fra det faktum at landet har et annet ansikt som visse områder er fortsatt lider av alvorlig fattigdom og sykdom. Likevel ikke bli avskrekket fra å besøke fordi fremfor alt en triumferende ånd råder.

Bestill din ferie nå!

Med On the Beach er fristende tilbud, å komme dit er faktisk den enkle delen. Den vanskeligste delen er å forlate dette fantastiske landet bak ...

Populære feriesteder