Reiser til Oman

Reis på ferie til Oman

Les mer

Oman er å ha et øyeblikk. Sultanatet har ristet av seg støvet samlet gjennom tiår med eremitt som eksil på verdens scene, for å fremstå som en av verdens mest forlokkende reisemål. Ikke tro oss? Bare spør reise spesialister, Lonely Planet, som satte Oman i sine ti beste "må besøke" land for 2009 - og det tar ikke et geni for å finne ut hvorfor.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Oman

Ting å gjøre

Landet er velsignet med vakre strender, asurblått vann, forrevne fjell, spektakulære middelalderens festninger, gamle ruiner, spektakulære dune studded natur og gossipy, pratsom soukene - hvor du kan plukke opp alt fra røkelse og kjøleskapsmagneter til putetrekk og khanjar dolker og fortsatt har endringen fra en femmer. Kort sagt, Oman (i motsetning til De forente arabiske emirater som, når alt er sagt og gjort, er Midtøsten Lite) matcher Midtøsten for fantasien din.

Oman er også en drøm reisemål for eventyr turister som finner ingen mangel på aktiviteter som klatring (Al Hajar Mountains, som strekker seg fra Musandam i nord i landet i sør-østlige byen Sur er spesielt imponerende), grotting og dykking; Det er nok av verdensklasse dykking steder bare tigge å bli utforsket. Legg så til en befolkning som er like stolt som det er vennlig, helårig solskinn og en misunnelsesverdig miljø-posten og du vil snart se hvorfor en stadig økende kontingenten har funnet seg sjarmere av Oman.

Bestill din ferie nå!

Bestill din ferie til Oman med On the Beach i dag for å sikre at du får den beste ferien på den aller beste prisen!

Populære feriesteder

Muskat

Muskat

Crammed mellom det turkise havet og kupert fjell og velsignet med gamle ruiner, middelalder festninger og en av de beste soukene i Arabia, er Oman hov…

Les mer