Reiser til Puerto Vallarta

Reis på ferie til Puerto Vallarta

Les mer

Beautiful Puerto Vallarta sitter på Western Pacific kysten av Mexico, begynte de hvite sandstrendene og det tropiske klimaet for å tiltrekke turister så lenge siden som på slutten av det 19. århundre. Den utrolige vista av fjell, jungel, sjarmerende terrakotta fliser på tak og hav gjør Puerto Vallarta de mest pittoreske beach resort i hele Mexico.

Med gode muligheter for aktivitet, vil din eventyrlystne side aldri gå uoppfylte, med mindre du vil hvile og avslapning. I så fall er Puerto Vallarta den ideelle destinasjonen for sløve rundt i solen.

Playa Los Muertos er stedet for soling og bading, men det kan bli trangt med lokalbefolkningen og reisende. For en behandler kan du hodet på en båt til roligere og roligere destinasjoner mot sør, disse inkluderer Playa Las Animas, Majahuitas og Yelapa.

Mange besøker Puerto Vallarta igjen og igjen, og det er en stor attraksjon for nordamerikanske og europeiske besøkende, mange selv har investert i fritidsboliger. Du kan også få øye på en kjendis eller to i Costalegre sør for Puerto Vallarta.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Puerto Vallarta

Vær

Puerto Vallarta er en mild, varmt og solrikt klima for det meste av året, men ting endrer seg i sommermånedene når intense regnet faller nesten hver dag i hele august og september.

Dette er også orkan sesongen så det er nok best å unngå å feriere på denne tiden. Selv kan de tunge regnet faktisk være ganske oppfriskende etter en varm og solfylt dag.

Kanskje de beste månedene å gå er mellom november og mai, med januar til mars er den kuleste, men fortsatt på 70-tallet. Den sentrale Stillehavskysten kan også være fuktig hele året, men kysten gir et mer behagelig klima.

jan 22ºC
feb 22ºC
mar 22ºC
apr 23ºC
mai 25ºC
jun 28ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 28ºC
okt 28ºC
nov 25ºC
des 23ºC

Kultur

Mexico har opplevd en fargerik politisk klima i de siste årene, med en nær kjempet presidentvalg og venstresiden mister rival sette seg opp på sitt eget TV-show for å spotte den vinnende kandidaten.

Mexicanere ser vennskap som den viktigste tingen i livet bortsett fra religion og er ikke redd for å vise sine følelser, så du kan lage en ny venn eller to.

Som for religion, de fleste er romersk katolsk på 89% med 5% protestantiske og 6% diverse andre religioner. Besøkende bør alltid respektere lokale skikker og tradisjoner.

Servicegebyr er sjelden lagt til din bar, hotell eller restaurant regninger og mange ansatte er avhengig av tips for levebrød. Mål å betale 15% normalt eller 20% hvis veldig imponert.

Bestill din ferie nå!

Søk nå for vårt aller beste verdi fly og hotell til Puerto Vallarta, vi stolte av å tilby den beste verdien strandferier for våre kunder. Vår online booking system er enkel, lett og rask og det er noen gode tilbud tilgjengelig akkurat nå.