Reiser til Cancun

Reis på ferie til Cancun

Les mer

Får du litt lei av den samme gamle ferie? Det kan bli litt monotont å gå til samme sted gang på gang kan det ikke? Vel hvorfor ikke prøve en meksikansk ferie i Cancun! Ferie er i Mexicos fremste turistmål Cancun tilbyr alt du kan ønske i en ferie fra fabelaktig vær, flotte attraksjoner og massevis av kultur og historie. Så hva venter du på? Finn ut mer om billige Cancun helligdager i dag.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Cancun

Vær

Som du ville forvente i Mexico, en ting kan du være sikker på er varme. Det er svært sjelden kaldt her, og selv i den tropiske regnskyll vil du fremdeles være varm! Det beste været for din ferie til Cancun er i løpet av månedene mai og november når det er ingen mangel på tropisk sol.

Varmen kan bli for mye for noen mennesker som temperaturer, men hvis du ønsker å få det helt rett da prøve å gå Cancun på helligdager i løpet av september. I løpet av denne måneden været er varmt, men ikke til det punktet at det er uutholdelig og det er svært lite nedbør.

jan 28ºC
feb 29ºC
mar 30ºC
apr 31ºC
mai 32ºC
jun 32ºC
jul 33ºC
aug 33ºC
sep 32ºC
okt 31ºC
nov 29ºC
des 28ºC

Kultur

Hvis du kommer på ferie til Cancun sørge for at du besøker Actun Chen ligger like utenfor Cancun. Actun Chen er en gammel hule utsmykket med naturlige skulpturer og er et absolutt must for din Cancun ferier. Tour guider tar deg med på en underjordisk tur hvor du vil være vitne til det naturlige skjønnhet. Sør for Cancun finner du mange autentiske landsbyer, uberørt av turisme og full av meksikansk sjarm.

Hvis du virkelig ønsker å være vitne til Cancun sjarm og kultur du ikke kan gå glipp av en av de mange festivalene som finner sted der. April måned markerer årsdagen for da Cancun ble grunnlagt og hele byen kommer ut for å danse og feire. På Halloween Cancun feirer All Soul dag med levende lys parader og blomster overalt. Så kontroversielt som de er, tyrefekting er også en del av Cancun kultur og hver onsdag på Plaza de Toros mange tar sted.

Uteliv

Mexico elsker en fest og det er lett å se fra den fantastiske rekke nattklubber og barer på tilbudet. Hvis du liker å danse finner du massevis av steder å spankulere deg ting fra Coco Bongo nattklubb, hvilke funksjoner flygende akrobater, til Bulldog kafé med egen jacuzzi! Men hvis dans ikke er din ting ikke fortvil: Det finnes også mange flotte restauranter hvor du kan nyte en tradisjonell meksikansk fest og du kan også nyte en flekk av komedie på en av barene hosting stand-up kvelder.

Bestill din ferie nå!

Mexico kan tilby deg alt du kan ønske i en ferie, og Cancun er det ideelle stedet å gå for din første tur dit. Den turisme utviklingen betyr at du vil ha alle de fasiliteter du forventer fra en ferie mens byen fortsatt beholder mye av det autentiske kultur og atmosfære. Og alt dette med et fantastisk natteliv å starte opp, hva mer du ønsker? Bestill din billige Cancun ferie nå med On The Beach!