Reiser til Mexico

Reis på ferie til Mexico

Les mer

Mexico har hatt en tøff tid på det i år. Sikkerhetsspørsmål og svineinfluensa skremmer har holdt besøkende unna, men landet har fortsatt mye å gå for det fra gamle azteker pyramider (ta en bue Teotihuacan og Chichen Itza), moderne metropolene (skritt fremover Mexico City, den tredje største i verden), autentiske mat (maten her er enda varmere enn været) og fantastisk shopping i verdensklasse strender - et must etter vår paraply sommeren.

Vis reisemål på kartet

Ting å gjøre

Når det gjelder strendene, er det en for enhver smak og temperament; henge med Mexicos hippe unge ting i Playa del Carmen, folk se i Playa de los Muertos, fange bølgene ved Los Cerritos eller komme vekk fra alt på Isla Mujeres.

Tåler ikke ligge på en strand hele dagen? Trygg på at eventyret finnes i overflod i Mexico-det er kanskje mer surfing, sykling, turgåing og kajakkpadling på tilbudet enn noen fortjener.

Kultur

Mexico har opplevd en fargerik politisk klima i de siste årene, med en nær kjempet presidentvalg og venstresiden mister rival sette seg opp på sitt eget TV-show for å spotte den vinnende kandidaten.

Mexicanere ser vennskap som den viktigste tingen i livet bortsett fra religion og er ikke redd for å vise sine følelser, så du kan lage en ny venn eller to.

Som for religion, de fleste er romersk katolsk på 89% med 5% protestantiske og 6% diverse andre religioner. Besøkende bør alltid respektere lokale skikker og tradisjoner.

Servicegebyr er sjelden lagt til din bar, hotell eller restaurant regninger og mange ansatte er avhengig av tips for levebrød. Mål å betale 15% normalt eller 20% hvis veldig imponert.

Bestill din ferie nå!

Videre On the Beach har noen fantastiske tilbud til landet tequilas og tacos, noe som betyr at hvis du falt for Met Office er "grill sommer" ruse og ferierte hjemme dette året er det på tide å unne deg noen tropiske solskinn.

Populære feriesteder

Puerto Vallarta

Puerto Vallarta

Beautiful Puerto Vallarta sitter på Western Pacific kysten av Mexico, begynte de hvite sandstrendene og det tropiske klimaet for å tiltrekke turister…

Les mer

Cancun

Cancun

Får du litt lei av den samme gamle ferie? Det kan bli litt monotont å gå til samme sted gang på gang kan det ikke? Vel hvorfor ikke prøve en meksikans…

Les mer