Reiser til Agadir

Reis på ferie til Agadir

Les mer

Hva bedre sted å nyte en pause enn Agadir i det vakre landet Marokko , en av verdens mest besøkte reisemål. Ligger ved bredden av Atlanterhavet, ved foten av den berømte Atlas-fjellene, er Agadir et moderne og travle feriestedet som tilbyr en rekke aktiviteter som for eksempel vannsport og trekking sammen med fantastiske restauranter og fantastiske strender. Hvis du leter etter en virkelig avslappende ferie, er en ferie i Agadir bare svaret!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Agadir

Vær

Hvis du forbereder for en sommerferie , være så forberedt på å få rikelig med solkrem som toppen månedene juli og august betyr Agadir vil typisk oppnå en fresende 28 ° Celsius - mer enn nok solskinn for en fantastisk brunfarge!

Det blir et gjennomsnitt på rundt 10 soltimer per dag i peak sommermånedene, men byen er også vel ansett som et svært populært vinter reisemål. For eksempel vil temperaturene i januar vanligvis kommer til et varmt og behagelig 20 ° Celsius, noe som betyr at du vil fortsatt kunne nyte en solskinn ferie, selv midt på vinteren.

jan 16ºC
feb 17ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 24ºC
jun 25ºC
jul 25ºC
aug 25ºC
sep 23ºC
okt 21ºC
nov 18ºC
des 16ºC

Landskap

Pass på å ta et kamera på ferie til Agadir, som Agadir har mange fantastisk utsikt som du ønsker å se tilbake på. Til å begynne med, er stranden et sant paradis, med gyllen sand og krystallklart hav som strekker seg så langt øyet kan se, mens selve byen tilbyr mange interessante arkitektur og travle gater for å utforske!

Utenfor byen landskapet blir mye mer rustikk, med interessante trær og busker å se, som den fantastiske Atlasfjellene sitte bak byen imposingly. Hvis du nyte skjønnheten i en naturlig landskap, vil en ferie i Agadir sikkert la deg imponere.

Ting å gjøre

Agadir tilbyr en virkelig aktiv ferie, med dusinvis av ting å se og gjøre. Du vil sannsynligvis ønske å begynne med en dag på den fabelaktige stranden, hvor du vil kunne nyte solskinnet, samt en rekke vannsport aktiviteter. Deretter kan du spenne deg selv for en utfordrende trek opp respekterte Mount Atlas, som tilbyr givende utsikt over havet og byen nedenfor.

Etter dette vil du ønsker å tilbringe litt tid på byens havn, som er dens viktigste kilde til økonomisk aktivitet, mens Musée Municipal de Agadir er et kunstgalleri som tilbyr fortryllende fungerer. Med så mange ting å gjøre, vil en ferie i Agadir gi masse gode minner!

Kultur

Historie elskere vil elske en ferie til Agadir som byen har en svært interessant fortid. Helt tilbake i middelalderen byen bare var en liten fiskelandsby med en enkelt havn inntil portugisiske ankom i 1505, og dermed begynner en vekst i befolkning og sikre at byen nøt enorm økonomisk velstand for nesten to hundre år.

I 1960 mellomtiden var Agadir nesten totalt ødelagt av et stort jordskjelv som begravde byen og drepte nesten 15.000 mennesker. Gjenoppbyggingen begynte i 1961.

Kulturelle hendelser er uten tvil den mest underholdende aspektet av en ferie, og Agadir har massevis av dem. Dyreelskere vil ønske å besøke Massa Nature Reserve, som ligger bare en kort kjøretur utenfor byen. Det gir muligheten til å beundre sjeldne og vakre fugler, samt sjakaler, Mongoose og flokker av gaseller. For en virkelig bisarr opplevelse, ser May byen verten sin årlige Honey Festival, hvor historiske bikuber er sagt å være i det største i verden.

I november mellomtiden byene årlige Fisk og skalldyr Utstilling tilbyr besøkende sjansen til å smake masse deilig mat, mens i desember Agadir festivalen feires med kunst, håndverk og musikk.

Uteliv

Fordi Marokko er et islamsk land, bør festløver ikke forvente å finne massevis av alkohol i overflod som religiøse skikker forhindre det. Hvis du ønsker å drikke, er det tilrådelig å ta en tur til de større byer som Marrakech , eller hovedstaden Rabat, der det finnes en rekke barer og klubber å nyte en drink og dans.

Hvis du er på ferie i Agadir å slappe av, stresse ned og nyte fordyper deg i kultur lokalbefolkningen uten alkohol, så vil du finne at Agadir byr på en fantastisk kveld, ikke bare gjøre byene mange restauranter tilbyr fantastiske retter å prøve. Menneskene her er også svært gjestfrie, og mer enn velkommen til barn, slik at alle på din familie ferie vil nyte et enormt ambient kveld.

Bestill din ferie nå!

Agadir tilbyr livs ferie med flere restauranter, aktiviteter og avslapping enn man kunne håpe på. Forvise tanken på at mandag pendler ved å bestille din billige Agadir ferie nå med On The Beach! Med vår praktiske leve booking system, din prute flyreiser og hoteller er bare noen få klikk unna!