Reiser til Marokko

Reis på ferie til Morocco

Les mer

Grenser Mauritiana og Algerie, Marokko perfekt plassert for fantastisk vær, vakre strender og fantastisk natur. Marokko helligdager tilby mer enn nok til å holde hvert medlem av familien veldig glad, og On the Beach har billige flybilletter og billig Marokko hoteller tillater deg å skreddersy lage perfekt billige ferier i Marokko

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Marokko

Vær

Marokkos gode været gjør det til en helårs fremste feriemål. Klimaet er Middelhavet, så uansett når på året du besøker du kan forvente flotte temperaturer. Solglade bør definitivt vurdere kursen ut i rushtiden juni til august, når temperaturene komme et gjennomsnitt på 28 til 30 grader Celsius.

Pack rikelig med solkrem for Marokko ferier, som temperaturer kan få enda høyere hvis du besøker den fjellrike områder av landet. Hvis dette høres litt varmt for deg selv, deretter besøker Marokko helst utenfor topp månedene vil fortsatt gi deg en brunfarge, men temperaturene vil holde seg på et mer behagelig gjennomsnitt på 22 til 25 grader Celsius.

jan 16ºC
feb 17ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 24ºC
jun 25ºC
jul 25ºC
aug 25ºC
sep 23ºC
okt 21ºC
nov 18ºC
des 16ºC

Landskap

En Marokko ferie er perfekt for landskap elskere som sin multiple terreng gjør for svært varierte synspunkter. I de mest kjente byene Rabat og Marrakech, forventer travle gater med fantastisk forseggjorte og detaljerte konstruksjoner, mens et par timer utenfor Marrakech, Atlasfjellene løpe fra den sørvestlige delen av landet i nord øst, og kan sees med pålegg av snø på bestemte tider av året. En del av landets sørøstlige er i Sahara-ørkenen, som selv nakne og tynt befolket, er sikker på å gi fantastiske fotomuligheter.

Ting å gjøre

Ferier i Marokko gir deg et vell av flotte ting å se og gjøre. Når (og hvis) du har hatt dine fylles av å slappe av på flotte strender hele dagen vil du kanskje ta en tur til Museum of marokkanske Arts i Place de le Kasbah eller Arkeologisk museum i Ben Hussaien å prøve den fantastiske kunst og arkitektur gems av landet.

Hvis du har lyst på noe utfordrende, hvorfor ikke prøve trekking? Ikke bare trekking i Marokko gir en fantastisk mulighet til å nyte naturen, men du vil også kunne besøke fjellet berbiske stammene og være kjennskap til deres forenklede livsstil, som forblir upåvirket av andre civilations for generasjoner på generasjoner. Etter det, hvorfor ikke gi varmluftsballong en sjanse! Hodet til den vestlige High Atlas slettene i nærheten av Marrakech for å ta Marokko ferie til fantastiske nye høyder!

Kultur

Marokko har en historie som strekker seg helt tilbake til rundt 800 e.Kr., og har sett mange viktige hendelser, herunder kontroll av den romerske imperiet som falt i det 5. århundre. Den portugisiske deretter invaderte i det 15. århundre, mens mange marokkanere servert for den franske hæren i verdenskrigene en og to.

Marokko har et enormt pakket arrangementskalender, noe som betyr at uansett hvilken gang du besøker det vil være dusinvis av ting å nyte. I de større byer som Marrakech kan du forvente massevis av marked dager å selge mat og håndverk, mens L'Boulevard Music Festival finner sted i Casablanca den 19. juni - et must for de som liker dans. På det 21. mellomtiden Marrakech vertene sin årlige X'Trail Marokko, med løpere på vei opp i High Atlas-fjellene som en del av en rase som dekker 50 kilometer!

Etter at det er Imilchil Festival festivalen i august, en høst karneval som tradisjonelt ser unge mennesker søker etter ekteskap partnere. For å ta del i landets religiøse festivaler, vil slutten på Ramadan markeres i år den 1. september. Det er en enormt viktig kulturell feiring, og en som vil gjøre din ferie i Marokko at litt ekstra spesiell!

Uteliv

Fordi Marokko er et islamsk land, kan alkohol være litt vanskelig å komme over utenfor et hotell eller resort, så vi vil råde alle som leter etter en clubbing ferie for å lete andre steder!

De større byene Marrakech , og hovedstad Rabat, tilbyr en rekke glimrende restauranter som vil tillate deg å smake fantastisk mat og musikk, mens du kan danse på den populære nattklubben Paradise ved Hotel Pullman i Mansour Edhabi.

Bestill din ferie nå!

Fantastiske strender, fantastisk utsikt, og tonnevis av kulturelle aktiviteter - slår tanken på at kjøring til arbeid gjør det ikke? Bestill en billig Marokko ferie nå med On the Beach ! Med vår praktiske leve booking system, din billige flyreiser og Marokko hoteller er bare noen klikk unna!

Populære feriesteder

Agadir

Agadir

Hva bedre sted å nyte en pause enn Agadir i det vakre landet Marokko , en av verdens mest besøkte reisemål. Ligger ved bredden av Atlanterhavet, ved f…

Les mer