Reiser til Sliema

Reis på ferie til Sliema

Les mer

Sliema er en av de mest etablerte kystferiestedene på øya Malta . Aktivitet tendens til å hovedsakelig fokusere på Strand - en bred promenade som strekker 5km og hoder nordover mot feriestedet St. Julians langs der du kan oppleve en spektakulær utsikt over Valletta , hovedstaden i Malta.

Når en liten fiskehavn, har Sliema siden utviklet seg til en travel og populært feriested som er hjemmet til både eksklusive hoteller og imponerende bolighus, noe som gjør det populært blant både turister og lokalbefolkningen.

Vis reisemål på kartet

Vær

Sliema vær gjør det til et ideelt sted å besøke hele året. Om sommeren kan temperaturen komme over 30 grader Celsius - den perfekte tiden for å fylle opp din brunfarge på ferier til Sliema. Selv i vintermånedene temperaturene sjelden dip under 10 ° Celsius, så du kan fortsatt nyte en spasertur langs strandpromenaden mens du prøver noen av sine mange andre attraksjoner.

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Landskap

Mye av Sliema kystlinje består av steinete strender, men det er også en liten strekning av gylden sand som du nærmer deg St Julians der du kan sole deg til ditt hjerte innhold. Selv der det er steinete, er det nok av flat plattformer for soling med lett adkomst ned til sjøen når du trenger å ta en forfriskende dukkert for å avkjøle seg.

Ting å gjøre

Ferier til Sliema tilby deg noen av de beste shoping på øya. I tillegg til kjente high street merker, er det nok av butikker og eksklusive designermerker å friste din fancy. Faktisk tiltrekker Sliema mange av Maltas høy samfunn, de fleste av dem kan sees mingling rundt The Ferries - et område kjent for sin haute couture. I tillegg er det nok av butikker som selger maltesisk blonder, keramikk, strikkevarer og sølvtøy.

Den Aquanauts Dive School henvender seg for nybegynnere og de mer avanserte dykkere. Øvrige sportsaktiviteter er godt sørget for også med ridning, sykling, squash, skøyter og tennis bare noen av mange ting du kan gjøre på ferie i Sliema.

Kultur

Ferier til Sliema er en ideell mulighet til å suge opp den kosmopolitiske blanding av sine mange retter, og å mingle med lokalbefolkningen for å finne ut hva maltesisk livet er virkelig liker selv om det er arkitektur og historie du er ute etter, Valletta er bare et kort stykke unna .

Uteliv

Sliema helligdager er et paradis for matelskere med en eklektisk blanding av indisk, kinesisk, tyrkisk og russisk restauranter for å nevne noen. Barer og kafeer er alltid travle, og det er den perfekte rammen for å trappe ned og slappe av, og når bespisning er gjort, kan du nyte et bredt utvalg av underholdning fra ballroom dancing og gulv viser til den nyeste hip nattklubber.

Bestill din ferie nå!

En livlig feriested med en sammensmelting av byens attraksjoner, kombinert med vannsport og sol tilber gjør en ferie i Sliema en opplevelse som alle kan nyte. Uansett hva slags tempo du vil at ferien til å gå på, enten du planlegger en familieferie eller et romantisk avbrekk, er Sliema perfekt. Bestill din ferie i Sliema i dag med på stranden!