Reiser til Gozo

Reis på ferie til Gozo

Vis reisemål på kartet

Vær

Med sine varme somre og svært milde vintre, gjør øya Gozo for den perfekte året ferie. Dette er en ferie med en reell forskjell, av varme somre og varme vintre.

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Landskap

Gozo helligdager tilbyr en spektakulær kontrast til en pause i Malta. i Gozo kan du ta i noen virkelig majestetisk landskap oversådd med stein våningshus og feiing beite kombinert med interessante fjellformasjoner, grotter og huler og noen av de blåeste vannet du noensinne vil se. Alle bidrar til ferieopplevelsen, og etterlater deg med magiske minner som vil leve lenge etter at ferien til Gozo er over.

Ting å gjøre

Den største feriestedet ligger på nordkysten av Gozo kalles Marsalforn. Når en fredelig liten fiskerlandsby, har det utviklet seg til et populært feriested for både lokalbefolkningen og turister, og har en rekke fine hoteller og restauranter, samt catering for vannsport entusiaster. Har imidlertid alt dette blitt smakfullt oppnådd uten å miste noe av sin tradisjonelle sjarm. Den røde sanden på Ramla Bay er kjent for å være den fineste på øya, og både Fungus Rock og Azure Window tiltrekke dykking samfunnet.

Hvis du liker utendørs eventyr, det er mange naturskjønne sykkelturer og turer for å utforske og du kan stoppe og kjøpe lokal maltesisk produsert håndverk som blonder, munnblåst glass ornamenter og kurver.

Kultur

Landsbyen Gharb med sin attraktive torg og stein skåret balkonger er vel verdt et besøk, og du bør også ta en tur til den gamle landsbyen Kercem og Victoria fra hvor du vil oppleve en spektakulær utsikt, og det har også et godt frilufts-marked ukentlig. Du har fått alabast grotter på Xaghra, og det er også de Ghantija templer som er kjent for å være enda eldre enn de egyptiske pyramidene. Basilica på Ta'Pini er også et viktig pilegrimsmål i dag og Gozo kan også skryte av sin egen 17. århundret katedralen.

Uteliv

Mye av Gozo natteliv ligger innenfor sine hoteller og rolige restauranter som har massevis av Gozo favoritter som fersk fisk, oliven, fiken, honning og ost som alle er produsert lokalt. For en natt ute ville det være best å ta ferje til Malta og hodet ut i Valletta eller Paceville .

Bestill din ferie nå!

Så hvis du nyte en ferie med en forskjell og en virkelig unik opplevelse hvor du har mye mer sjanse for bumping i lokalbefolkningen enn andre turister, Gozo helligdager er for deg. Her på On the Beach finner du et utvalg av fly og overnatting for å gjøre din drøm ferie i Gozo gå i oppfyllelse. Bestill nå for de beste tilbudene på nettet!