Reiser til Male

Reis på ferie til Male

Les mer

Male er hovedstaden på Maldivene, en øy by som er tett avgjort ennå ren, vennlig og full av sjarm. Det er masse å utforske på denne lille øya, og Male helligdager gir også enkel tilgang til resten av Maldivene, inkludert noen helt fantastisk dykking og surfing nettsteder, og en overflod av vakre marint liv. On The Beach har de beste prisene på fly og overnatting for billige all inclusive ferie i Male, gjør deg tid i paradis så praktisk som mulig.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Male

Vær

Mann har et strålende tropisk klima med mye sol, blå himmel og dagtemperaturer rundt 30 ° Celsius hele året. Den temperaturen synke til rundt 25 ° Celsius om natten, og sjøvannet forblir på 27 ° Celsius mesteparten av tiden. Det er nesten konstant havbrisen som gjør forholdene ideelle for å tilbringe tid på stranden.

Den største variasjonen i Male vær er den økte nedbørsmengder og vind i løpet av april til oktober sørvest monsun sesongen, spesielt i juni, juli og august. Desember til mars er den mest populære tiden for Maldivene ferie , da klimaet er spesielt fin og tørr.

jan 30ºC
feb 31ºC
mar 31ºC
apr 32ºC
mai 31ºC
jun 31ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 30ºC
okt 30ºC
nov 30ºC
des 30ºC

Landskap

Male er øya hovedstaden på Maldivene, og som de andre øyene som danner landet er det en korall atoll på toppen av en undersjøisk fjell. Male er omtrent to kilometer lang og en kilometer bred, og nesten hele overflaten er dekket med bygninger, veier, og et lite antall åpne plasser. Byen er liten nok til å bli utforsket til fots med de fleste av severdighetene på nordsiden, mens en nybygd kunstig strand ligger på østkysten. Det er en havn, og byens flyplass ligger på en tilstøtende øy.

Mens Male er en av verdens tettest urbanized øyer, er det lett å flykte til en av de idylliske tropiske atollene i den nærliggende sjøen. Det finnes over tusen øyer i Maldivene, preget av palmer, uberørte strender og blå laguner, og vannet i det Indiske Hav inneholder en spektakulær mengde marine liv.

Kultur

Mennesker har bodd eller besøke Male siden 2000 BC. Maldivene er i krysningen av mange Indiske Hav handelsruter, og kjøpmenn har vært på besøk gjennom hele sin kjente historie. Sri Lankas nybyggere ankom i 500 f.Kr., og arabisk reisende brakt islam til Male, med nasjonen å konvertere til religionen i 1153 AD. Mann har vært sete på Maldivene "herskende dynastier minst siden det 12. århundre.

Den portugisiske fanget øyene i det 16. århundre. Portugal var grusom på Maldivians, men deres styre varte bare frem til et opprør ledet av Bodu Thakurufaanu sparket okkupantene ut og restaurert uavhengighet. Thakurufaana bli en legendry helten fra Maldivene, og du kan besøke hans grav i sentrum av Male.

Mesteparten av helligdager og festivaler i Male er basert rundt den islamske kalenderen, inkludert Ramadan og profetens fødselsdag. National Day feirer Thakurufaana og hans menn styrte portugisiske regel; datoen varierer hvert år.

Republic Day 11. november hvert år feires med brass band paraderte gjennom byen. Fiskeri Day 10. desember applauderer Maldivene 'fiskeindustrien.

Uteliv

Mann har ingen barer eller nattklubber, men byen har en livlig kafé kultur natten. Det er nok av steder å nyte et kveldsmåltid med mange konditorier, som serverer Maldivian mat og restauranter, som tilbyr europeiske og asiatiske retter. Den konditorier rundt havnen åpent sent, og er en flott måte å oppleve lokalt liv. I helgene en utendørs scene på New Harbour vertene forestillinger, og ofte genererer en vennlig feststemningen. Ingen alkohol serveres på mann så mange ex-klapper og turister hodet ut til de nærliggende alpinanlegg for kvelden drikke og sosialt samvær.

Bestill din ferie nå!

Male helligdager tilby en fantastisk introduksjon til paradis øyene i Maldivene, og On The Beach har fantastiske siste liten-tilbud for fly og overnatting, så bestill nå for en perfekt billig ferie i Male.