Reiser til Maldivene

Reis på ferie til Maldives

Les mer

Maldivene Holidays transportere deg til en annen verden - en glitrende skjærgård, peppering den turkisblå det Indiske hav, er det en skjønnhet til denne delen av verden som virkelig må sees for å bli trodd. Det er så mange atoller - over ett tusen - som livet ville neppe være nok tid til å virkelig oppdage dette koraller fenomenet, men du kan gjøre noen framskritt med fantastisk dykking, kan snorkling og seiling muligheter ferie i Maldivene råd til deg.

Den Maldivene er et bilde-perfekt eksempel på typiske øyparadis, med noen av verdens fineste hoteller og hvite sandstrender. Huge korallrev inneholder klare laguner, selv omgitt av eksotiske marine liv av hver farge og beskrivelse. Maldivene helligdager krever en 11 timers flytur, men de er vel verdt flytid!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Maldivene

Vær

Du er nesten på ekvator her, så forventer varme på Maldivene ferie! Gjennomsnittlig temperatur på Maldivene varierer fra 28 ° C til 30 ° C med svært liten variasjon, og solen skinner uavbrutt hele året. Månedene desember til mai er de tørreste, med litt mer regn i resten av året, men det er fortsatt varmt, lette klær og solkrem er rekkefølgen av dagen uansett hvilken tid på året du ta ferie i Maldivene. Summer topper tidlig, april ser de høyeste temperaturene, og desember de kuleste.

jan 30ºC
feb 31ºC
mar 31ºC
apr 32ºC
mai 31ºC
jun 31ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 30ºC
okt 30ºC
nov 30ºC
des 30ºC

Ting å gjøre

Utgangspunktet en streng av nydelige korallrev og øyene sørvest for Sri Lanka, er det verdensklasse dykking og snorkling muligheter på en Maldivene ferie. Hovedstaden Male er en ideell beliggenhet i midten av denne øya gruppen, affording du et perfekt utgangspunkt for å oppdage Maldivene - grønne, palmer strødd strender, 200 ubebodde øyer og fabelaktig lagune resorter som omdefinerer ordet "luksus" .

På Male seg selv, kan du besøke den hvite Friday Mosque, bygd i det 17. århundre, ta barna på en tur til det nye kunstige stranden for noen vannsport, eller slappe av rundt de mange parkene som smatter denne lille hovedstaden.

Kultur

Kom på ferie til Maldivene i juli og september for Independence og Republic Day parader - funksjoner av både inkluderer parader og marsjer av soldater og barn like, og alle apparater av en helligdag, inkludert en eklektisk blanding av musikk som gir lyve til de utallige kulturene som utgjør Maldivene livet.

Øygruppen har sett det er rettferdig andel av publikum som ferdes, fra portugisisk ville være erobrere til arabiske handelsmenn, og gjenstander fra årtusener av Maldivian historie kan sees på den fantastiske National History Museum på Male. En muslimsk land siden det 12. århundre, er det en panoply av hendelser feire Islam her, fra den tradisjonelle Eid feiringen til profeten Mohammeds fødselsdag, alle fylt med musikk og fest.

Heller ikke overraskende for en øy nasjon, er sjømat den tradisjonelle regning på mat her, og saftig tunfisk kan kjøpes og samplet på det travle markedet på Male. For en roligere tid, bør du sjekke ut det lokale markedet noen få minutter unna, hvor du kan kjøpe alle slags lokale råvarer fra hjemmelaget fiskesuppe til yams, sylte og frukt, eller sjekk ut det viktigste shoppingområdet, Majeedhee Magu, for, vel, alt du kan tenke deg!

Uteliv

Det er mange flotte restauranter på Male, med perfekte muligheter for romantiske middager med levende lys eller vennlig sammenkomster, og nattelivet er typisk ligger i alpinanlegg med diskoteker og jazz barer. Noen av barene i alpinanlegg områder som ikke selger alkohol, i tråd med øyenes muslimske religion, men ikke fortvil, ferie på Maldivene er langt fra tee total, og det er nok av muligheter for nipper til en cocktail med utsikt over paradis .

Bestill din ferie nå!

For å sikre at du har tilgang til de beste avtaler tilgjengelig på ferie i Maldivene har vi utviklet et online booking system som enkelt lar deg lage den beste billige Maldivene ferie komplett med overnatting og flyreiser. Bok med On The Beach i dag for de beste tilbudene på nettet!

Populære feriesteder

Male

Male

Male er hovedstaden på Maldivene, en øy by som er tett avgjort ennå ren, vennlig og full av sjarm. Det er masse å utforske på denne lille øya, og Male…

Les mer