Reiser til Garajau

Reis på ferie til Garajau

Les mer

Garajau er en pittoresk landsby og resort på Madeiras solrike sørøstlige kyst. Det varme Atlanterhavet utenfor kysten inkluderer marine reserve, og den nydelige semi-tropisk klima gjør Garajau helligdager idyllisk. Sammenkrøpet rundt en steinete nes anlegget er godt tjent med kafeer, restauranter, butikker og et stort hotell. Sørkysten motorveien gjør det lett tilgjengelig fra Funchal, øyas hovedstad i øst, og Machico, Madeiras andre by i vest. Øyas flyplass ligger nært, også forbundet med motorveien, så det er enkelt å komme til.

På stranden har de beste prisene på flyreiser og overnatting for din Garajau ferie, noe som gjør det enkelt for deg å nyte denne deilige hjørnet av Madeira !

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Garajau

Vær

Garajau har en fantastisk sub-tropisk klima på grunn av sin beliggenhet og fjellandskap, og siden den ligger på sørkysten den får mer sol enn andre deler av øya. Det er sol hele året, med temperaturer fra et lavt på 16 ° Celsius om vinteren til ca 25 ° Celsius om sommeren. Utenfor sommeren bør du vente litt regn, men disse dusjer sjelden vare veldig lenge.

jan 16ºC
feb 16ºC
mar 17ºC
apr 17ºC
mai 19ºC
jun 21ºC
jul 22ºC
aug 23ºC
sep 23ºC
okt 21ºC
nov 19ºC
des 18ºC

Landskap

Svimlende klipper, med fantastisk utsikt og flott natur for turgåing, dominerer Garajau landskap. Innlandet terrenget er fjellrikt og dekket med rik vegetasjon. Den nærliggende landsbyen Camacha er verdt et besøk, plassert på en åsside blant selje plantasjer, og hjem til vidje-veving industrien.

Ting å gjøre

Det er ingen mangel på ting å se og gjøre på Garajau helligdager. Utenfor kysten av Garajau er et marint reservat, det Reserva Natural Parcial gjøre Garajau, som strekker seg fra høyvann linje til en dybde på 50m. I nabolandet feriestedet på Caniço de Baixo er det mulig å leie snorkle utstyr eller dra på dykking tur for å utforske havets naturlige underverk.

Plassert på toppen Garajau spektakulære klippene er en statue av Kristus, en mindre versjon av de som står løpet Rio og Lisboa. Det er benker og det er et flott sted å besøke bare for utsikt over Funchal og ut over Atlanterhavet. For en liten utflukt kan du hodet til nabolandet Canico å sjekke ut byens barokke kirke.

Kultur

Mens de fleste av Garajau kultur underholdning er basert rundt kvelder på landsbyens største hotell, Funchal og Machico er praktisk å komme til, slik at du kan nyte både byens kulturelle begivenheter. I februar eller mars hvert år Funchal vert for ett av Europas største karneval, en Rio-stil parade og weekend-lange festen.

Funchals New Years feiringer har fått et rykte som noen av de beste i verden, med et enormt fyrverkeri ved midnatt. I Machico, i mellomtiden, er det den siste søndagen i august at byen setter på et karneval, gjør kulminerte med et stort bål på byens gamle varden på Pico Facho.

Uteliv

Nattelivet på Garajau helligdager er typisk for Madeira, laid-back og rolig, perfekt for romantikk eller rett og slett hårreisende ut. Det er et utvalg av restauranter, inkludert Vista Mar, som har en god meny og flott utsikt ut mot havet, som navnet antyder. Den største hotell, Dom Pedro Garajau, vertene underholdning på kveldstid som pianister og tradisjonell folkemusikk arrangementer.

For en litt livligere kveld under ferien til Garajau kan du hodet til Machico eller Funchal, men mange feriegjester som kommer til Garajau er tilfreds med å slappe av i den fredelige atmosfæren.

Bestill din ferie nå!

Garajau er et idyllisk reisemål for en Madeira ferie, en fredelig landsby og feriestedet ligger i vakker natur. On the Beach har fantastiske tilbud, og du kan bruke vår live online booking system for å finne flybilletter og overnatting, tilpasset skape en ferie som passer dine behov, så bestill nå for en perfekt ferie i Garajau!