Reiser til Canico

Reis på ferie til Canico

Les mer

På Madeira er solfylte og velstående sørkysten, er 10km øst for hovedstaden Funchal den velstående byen Canico. Før øyas foreningen byen satt på grensen mellom den østlige og vestlige captaincies, og blomstret som et sentrum for handel og landbruk. I dag er det et flott sted å besøke for Madeira ferie , lett å nå og ligger i fantastiske omgivelser.

Handily nær hovedstaden, flyplassen og til alpinanlegg på Garajau og Caniço de Baixo, en rolig ferie i Canico vil bli en opplevelse du aldri vil glemme. På stranden har de beste prisene på flyreiser og overnatting for en perfekt ferie i Canico!

Vis reisemål på kartet

Vær

Madeira har en fantastisk sub-tropisk klima på grunn av sin beliggenhet og fjellandskap, og Canico posisjon på den solfylte sørkysten betyr at det er velsignet med spesielt fine været. Solen skinner hele året, og temperaturene varierer fra et lavt på 16 ° Celsius om vinteren til ca 25 ° Celsius om sommeren. Utenfor sommeren bør du vente litt regn, men disse dusjer sjelden vare veldig lenge. Det spiller ingen rolle når du ønsker å ta av på Canico helligdager, vil solen stå venter på deg!

jan 17ºC
feb 17ºC
mar 17ºC
apr 18ºC
mai 19ºC
jun 21ºC
jul 23ºC
aug 24ºC
sep 23ºC
okt 22ºC
nov 20ºC
des 18ºC

Landskap

Madeira er kjent som en hage øy, og hvis du nyter en Canico ferie landskapet rundt byen vil vise deg hvorfor det er: frodig vegetasjon, kuperte åser og dramatiske kystlinjen skape scener med enestående naturlig skjønnhet. I nærheten Garajau kan du vandre langs klippe topper og nyt spektakulær utsikt over Funchal og ut til Atlanterhavet.

Kysten ved Canico de Baixo tilbyr tilgang til de plettfrie farvann av Madeiras marine reserve, Reserva Natural Parcial gjøre Garajau. For alle med en eventyrlig stripe på ferie i Canico, ansetter Manta Diving Centre ut snorkling og dykking utstyr slik at du kan utforske de naturlige underverkene i havet.

Kultur

Canico ligger mellom Madeira to største byer, Funchal og Machico, tilbyr så lett tilgang til kultur og festivaler i begge. I februar eller mars hvert år Funchal vert for ett av Europas største karneval, en Rio-stil parade og weekend-lange festen. Funchals New Years feiringer har fått et rykte som noen av de beste i verden, med et enormt fyrverkeri ved midnatt.

I Machico , i mellomtiden, er det den siste dagen i august at byen setter på et karneval som kulminerer i et stort bål på byens gamle varden på Pico do Facho.

Eventyr

Den Largo Padre Lomelino er byens ganske sentrale torg og et absolutt must see for alle på ferie til Canico. Kommanderende ene siden av torget er en særegen barokk kirke. I sør er Quinta Splendida, en villa som ligger i boet til en 16. århundre herskapshus, med vakkert anlagte og frodige botaniske hager som er åpne for gjester på hovedbygningen og det offentlige.

Uteliv

Canico har et utvalg av flotte spisesteder og mye av den rolige nattelivet dreier rundt en avslappende kveld måltid. La Terraca er en restaurant med en terrasse med fin utsikt langs kysten og et godt kjøtt og fisk menyen. Atlantis Restauranten har et svømmebasseng, utsikt over havet og en interessant sjømat meny. Canico natteliv er fin og rolig, typisk ferie i Madeira, perfekt for laid-back eller romantiske kvelder.

Bestill din ferie nå!

Canico helligdager er en ferie til å huske, en sjanse til å slappe av i Madeiras avslappet atmosfære og vakre omgivelser. Med solskinn hele året er helst en god tid for en ferie på Madeira, og bruke On the Beach live online booking kan du finne flyreiser og innkvartering som passer akkurat dine behov. Så ikke forsinkelse, bestill nå for en idyllisk ferie i Canico!