Reiser til Madeira

Reis på ferie til Madeira

Les mer

Madeira er en herlig og frodig øy - et subtropisk paradis formet av vulkaner. Øya er bl.a. kjent for vin, blomster og vakkert vær. Madeira befinner seg i det varme Atlanterhavet, 600 km utenfor kysten av Marokko og 1000 km fra Lisboa. Denne nydelige øya kan friste med et rikt planteliv, og appellerer både til turgåere, botanikere og solglade turister.

Med konsekvent sol og fantastiske temperaturer, er Madeira det perfekte feriemålet året rundt. Madeira passer supert både for par, familier og de som rett og slett bare ønsker en avslappende og solfylt ferie. Finn de beste tilbudene på flybilletter og overnatting med eBeach, slik at du kan nyte en fantastisk ferie på denne idyllisk og sjarmerende øya!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Madeira

Pestana Grand Hotel

Funchal, Madeira, Portugal

Pestana Carlton Madeira

Funchal, Madeira, Portugal

The Cliff Bay Resort

Funchal, Madeira, Portugal

Enotel Lido Madeira

Funchal, Madeira, Portugal

VIDAMAR Resort Madeira Dine Around - Half Board

Funchal, Madeira, Portugal

Pestana Casino Park

Funchal, Madeira, Portugal

Muthu Raga Madeira Hotel

Funchal, Madeira, Portugal

Dom Pedro Madeira (ex Baia Club)

Machico, Madeira, Portugal

Pestana Ocean Bay All Inclusive Resort

Funchal, Madeira, Portugal

Royal Orchid

Canico, Madeira, Portugal

Enotel Baia

Ponta Do Sol, Madeira, Portugal

Quinta do Arco by Pestana

Arco De Sao Jorge, Madeira, Portugal

Baia Azul

Funchal, Madeira, Portugal

The Views Monumental

Funchal, Madeira, Portugal

Porto Mare

Funchal, Madeira, Portugal

Dorisol Buganvilia

Funchal, Madeira, Portugal

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden

Canico, Madeira, Portugal

Quinta Mirabela

Funchal, Madeira, Portugal

Enotel Quinta Do Sol

Funchal, Madeira, Portugal

Pestana Vila Lido Madeira

Funchal, Madeira, Portugal

Aparthotel Imperatriz

Funchal, Madeira, Portugal

Estalagem Quinta da Casa Branca

Funchal, Madeira, Portugal

Monte Mar Palace

Ponta Delgada, Madeira, Portugal

Pestana Village

Funchal, Madeira, Portugal

Alto Lido

Funchal, Madeira, Portugal

Pestana Miramar

Funchal, Madeira, Portugal

Terrace Mar Suite

Funchal, Madeira, Portugal

Santa Catarina

Santa Cruz, Madeira, Portugal

Enotel Golf

Machico, Madeira, Portugal

Hotel Cais da Oliveira

Canico, Madeira, Portugal

Vær

Madeira har et beundringsverdig klima med strålende sol og milde temperaturer hele året. I vintermånedene ligger temperaturen på rett under 20 °C. Om våren og høsten er det behagelige og milde temperaturer, samt noe nedbør som bidrar til å ivareta øyas rike vegetasjon.

Sommertemperaturene klatrer gjerne opp til omkring 24 °C. Den sørlige delen av øya er varm og solrik om sommeren, særlig rundt hovedstaden, Funchal. “Timor” er en østavind som blåser fra Sahara et par dager hver sommer. Denne kan fort presse termometeret opp til 33 °C.

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Ting å gjøre

Madeira helligdager kan skilte med et vell av attraksjoner fra storslått natur, historiske byer og vakre dyreliv. Funchal er øyas historiske hovedstad, og den eneste byen av betydelig størrelse, med mange museer, butikker, restauranter, botaniske hager og en katedral blant severdighetene å besøke. Å prøve noen av Madeiras verdensberømte viner hodet først Blandy sin Wine Lodge i byen, den eldste hytta på øya. Det er mye mer å holde deg okkupert i Funchal, og det er en flott base for Madeira ferier siden herfra de fleste steder er lett å nå. Øst for Funchal er byen Canico med sine imponerende barokke kirken og sentrale torget.

Monte er en fjellby i øyas nordøst med frodige hager, en hellig kirke og forbløffende utsikt. Her kan du tur i en flettet kurv ned den tradisjonelle Monte Kjelkeleie ride. I sørøst, blant bananplantasjer, er den historiske byen Machico, som var det første stedet på øya til å være kolonisert. Det er mange rolige, uberørte landsbyer å utforske på ferie til Madeira som den pittoreske fiskeværet Camara de Lobos, som var et yndet tilholdssted for Winston Churchill.

Kultur

Madeira har en travel kulturelle kalender med begivenheter og festivaler gjennom hele året, noen har blitt turistattraksjoner i seg selv. Det er mange religiøse feiringer, hovedsakelig helgener 'dager, som vanligvis ender i sang og dans. Funchal Carnival finner sted i februar eller mars hvert år og har utviklet seg til en av Europas største. Fester dekker en hel helg med høydepunkt er den Rio-stil parade på lørdag kveld. Også i Funchal, i april eller mai, er Festa da Flor, en tre-dagers blomst festival som ser byen Awash med vakre blomster.

The Madeira Wine Festival markerer vinhøsten med hendelser på tvers av øya, inkludert nakne fot vin treading og, selvfølgelig, mange deilige viner å prøve. Nyttårsfeiringen i Funchal har fått et rykte som noen av de beste i verden, med et enormt fyrverkeri på slaget midnatt, akkompagnert av et glass god champagne.

Uteliv

Madeiras uteliv er relativt rolig. Det er et par nattklubber på øya, men de fleste ferierende nøyer seg med å tilbringe kveldene i de mange flotte restaurantene, kafeene og barene. Funchal kan by på mange gode steder å spise og drikke, for eksempel Cafe do Museu og Apolo restaurant, som er kjente for utmerket sjømat.

Canico sentrum har et stort utvalg av flotte restauranter, for eksempel Atlantis, som også serverer fantastiske fiskeretter. I nesten hver eneste landsby er det barer og kafeer med en laid-back atmosfære hvor turister kan slappe av og nyte ferien sin.

Bestill din ferie nå!

En ferie på Madeira er en ferie i paradis, en grønn perle av en øy med fargerik vegetasjon, fantastiske fjell, vakre klima og rolig atmosfære. On The Beach har de beste tilbudene på Madeira helligdager, og for enkelhets skyld kan du bruke vår live online booking system for å finne flybilletter og overnatting, slik at oppholdet vil bli tilpasset dine behov. All øyas skjønnhet venter på deg, så bestill nå for en perfekt ferie i Madeira.

Populære feriesteder

Canico

Canico

På Madeira er solfylte og velstående sørkysten, er 10km øst for hovedstaden Funchal den velstående byen Canico. Før øyas foreningen byen satt på grens…

Les mer

Funchal

Funchal

Funchal er Madeiras hovedstad, en fascinerende by som ligger i en fantastisk naturlig havn med utsikt ut over Atlanterhavet. Det er en idyllisk destin…

Les mer

Garajau

Garajau

Garajau er en pittoresk landsby og resort på Madeiras solrike sørøstlige kyst. Det varme Atlanterhavet utenfor kysten inkluderer marine reserve, og de…

Les mer

Machico

Machico

Ifølge legenden Madeiras nest by, Machico, og tar sitt navn fra en 14. århundre engelsk handelsmann ved navn Robert Machin. Machin og hans aristokrati…

Les mer