Reiser til Polis

Reis på ferie til Polis

Les mer

Polis er kjent for sin vakre natur, som vil sikkert være et av høydepunktene fra ferien. Dette er et rolig feriested som ligger på den nordvestlige enden av øya så det er ideelt for dem som ønsker avslapping og ikke noe mer på deres Kypros helligdager .

Polis helligdager er perfekt for alle som ønsker å tilbringe dagene på stranden, ta del i litt shopping og å ta i historien. Med et fantastisk klima og strålende strendene, er det enkelt å se hvorfor ferier til Polis er for deg!

Vis reisemål på kartet

Vær

Søn elskere bør komme på Polis ferie i sommersesongen som du vil være sannsynlig å få temperaturer over 30 ° Celsius, så solkrem er et must! De som liker det litt kjøligere ville være best å komme på ferie til Polis på begynnelsen eller slutten av året som du vil fortsatt få mye sol og temperaturer regelmessig rundt midten 20-årene. Det fine med Kypros som feriemål er været, hvis du ønsker en fin brunfarge så Polis helligdager bør være på listen din!

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Landskap

Den beste måten å ta i landskapet i Polis er å ta en tur og opplev det selv. Prøv å besøke den urørte odden av Arkamas halvøya og finne en fredelig vik for deg selv. Eller hvorfor ikke dra på en båttur og se på odden fra engstelige hav.

Kultur

Hvorfor ikke prøve noen deilig tradisjonell mat på en av de lokale tavernaer eller hodet ut av landsbyen og besøke nærliggende Paphos, som har mye mer å tilby.

Eventyr

Historie fans på Polis helligdager bør ta en av de naturskjønne turer som fører til noen av landsbyens fascinerende museer. Prøv Polis Culture Center som er et flott museum som også har en teaterscene og et utstillingsområde. Polis er nær der Afrodite pleide å bade, så hvorfor ikke besøke badene etter en hard dag med sightseeking?

Shoppere på ferie til Polis vil ønske å dra til plassen som har en rekke butikker, barer og spisesteder. Men hovedattraksjonen av ferien vil uten tvil bli den flotte stranden som ligger i et nydelig bukt. Stranden vil særlig være fredelig utenfor sesongen, så hvis du ønsker fred og ro sørg for at du besøker en litt senere.

Uteliv

Hvorfor ikke reise langs kysten og hodet til Argaka bygda som det er en håndfull ro tavernaer, butikker og et par kaffe hus. Det er noen få barer og restauranter, men ikke forvent et travelt natteliv som dette feriestedet er mer egnet for de som søker et rolig liv. Head til Paphos for en morsom kveld på byen.

Bestill din ferie nå!

Polis helligdager er egnet for par og familier som søker avkobling og ikke noe mer enn å tilbringe dagene utstrakt på en strand å slikke noen foryngende stråler. On the Beach har gode tilbud på fly og overnatting i Polis, så sørg for at du ikke glipp av den ferien du alltid har ønsket!