Reiser til Nissi Beach

Reis på ferie til Nissi Beach

Les mer

Nissi Beach er den roligere delen av Agia Napa, en av de mest populære destinasjonene for Kypros helligdager . Med sine sandstrender, Nissi Beach helligdager er ideelt for familier som er ute etter en mer avslappende ferie. De som er på utkikk etter non-stop fest bør ikke være bekymret som Agia Napa er vertskap for en rekke nattklubber som vil holde deg til morgengry.

Nissi Beach er et mye mer avslappet enn Agia Napa så hvorfor ikke tilbringe dagene her slapper av på stranden da hodet til sentrum og nyte det Agia Napa har å tilby. Ferier i Nissi Beach tilbyr en klassisk Kypros strandferie med noen av de beste strendene på Kypros!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Nissi Beach

Vær

Kypros har noen fantastiske været hele året så hva gang du besøker du er bundet til å bli oppslukt av foryngende solskinn. Sommermånedene er alltid den beste tiden for ferie til Nissi Beach, men er veldig opptatt, så vær oppmerksom på at stranden kan være travlere i denne perioden.

Forvent temperaturer til å være i 30-årene og lavere 20s ved starten av året. Alltid bære en lett jakke hvis du besøker i vinter da det kan være noen uventede skyet dager, men på hele været i Kypros er intet mindre enn imponerende.

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Landskap

Nissi Beach er et midtpunkt i seg selv som kun 3 kilometer fra Agia Napa, det er en skjønnhet i seg selv. Bukten er godt skjermet og har en rekke vannsporter i tilbudet hvis du ønsker mer enn bare sole deg på stranden.

Kultur

Leder i Ayia Napa for festivaler som det vert eit årleg arrangement som inkluderer operaer, konserter og folkedans som vil interessere alle som ønsker å etablere den lokale kulturen.

Eventyr

Nissi Beach er ypperlig for elskere av vannsport som det er mye på tilbudet: tilbringe dagene vannski, brettseiling, padling, dykking eller kanskje ta en tur ut på en speedbåt. Historie fans på Nissi Beach helligdager bør hodet inn Ayia Napa og hodet til sin mest kjente landemerke, Ayia Napa Monastry. Dette landemerket gir deg en god innsikt i hvordan feriestedet pleide å være når det var en søvnig fiskerlandsby.

Det finnes en rekke butikker på feriestedet, er The Square det beste stedet å besøke hvis du ønsker å handle for noen lekre håndlagde elementer. Nissi Beach helligdager er perfekt for familier som ikke bare er det en fantastisk strand, men de vil elske å ta en tur til badeland, Waterworld.

Uteliv

The Square er hot-spot i Ayia Napa, og er svært populært blant de som leter etter en natt med festing. Bare en kort tur unna Nissi Beach, er det et stort antall restauranter, barer og nattklubber på tilbudet. Familier som ønsker litt mer av et roligere liv bør hodet ut av Nissi Beach og hodet til Protaras som er mer lavmælt og avslappende.

Bestill din ferie nå!

Nissi Beach er perfekt for de med familier som ønsker å komme vekk fra kjas og mas Ayia Napa. Imidlertid er det perfekt beliggenhet for alle som ikke ønsker å feriere i Agia Napa seg selv, men likevel ønsker å oppleve hva den har å tilby.

Med fantastisk natur og vakre strender, Nissi Beach helligdager er for deg. På Beach tilbyr gode tilbud på overnatting og fly, så sørg for at du ikke går glipp av, og bestill din ferie i Nissi Beach nå!