Reiser til Limassol

Reis på ferie til Limassol

Les mer

Limassol er Kypros største feriestedet, så du sikkert wont være mangel på ting å holde deg opptatt. Ligger på den sørlige kysten, Limassol kjent for sin kultur og skjønnhet. Det finnes en rekke flotte turistattraksjoner i Limassol, og massevis av museer og arkeologiske steder for de som ønsker å utforske byens historie.

Limassol er svært populært om sommeren, så hvis du er ute etter fred og ro, bør du sannsynligvis hodet her like utenfor høysesongen når været er fortsatt god. Enten du leter etter historie, shopping eller natteliv, Limassol helligdager har alt!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Limassol

Vær

Som du ville forvente med Kypros ferie , været er flott hele året. For soltilbedere, ferier til Limassol er best om sommeren, men husk at strendene skal bli travelt i høysesongen så sørg for at du fange din solseng tidlig! Temperaturene varierer fra de høye 20s til over 30-tallet i sommermånedene, og selv om vinteren er det ikke uvanlig at temperaturen å nå de høye 20-årene.

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Landskap

Strendene i Limassol her er fantastisk, med mange av dem består av mørk grus. Prisbelønt Armonia, guvernørens, Ladies Mile og Curium strender tilbyr fantastisk vannsport - perfekt for en dag i sjøen. Hvis du ønsker å slappe av og slappe av, leder til klippe-støttet Curium strand i vest.

Ting å gjøre

Kultur gribber vil ønske å dra til det 14. århundre slottet, der Richard Løvehjerte gift dronning Berengaria. I nærheten Curium, beundre severdighetene i den berømte romerske ruinene. Hvis du har lyst å smake noen lokale viner, ta en vin fabrikk turné i Kolossi, og en dag med vinsmaking tilbake til Limassol og oppleve en beruset kjøpesenter scene! Smykker fans vil finne gode tilbud i den gamle bydelen samt andre håndlagde elementer som skinn gaver. Oppleve det lokale markedet er et must ettersom de tilbyr et bredt spekter av hjemmelaget grønnsaker og fisk.

Kultur

Limassol er berømt for sine festivaler, og fortjent! Ved starten av september, tar en Wine festival sted, hvor du kan smake et utvalg av viner gratis, mens tradisjonell folkedans holder deg underholdt. The Carnival Parade er også en må se, som er mai er Flower festival. Teater elskere vil elske de mange Shakesperean nettene som finner sted i løpet av året.

Uteliv

Limassol nattelivet her er kanskje ikke så livlig som i Ayia Napa , men det har sin rettferdige andel av steder å gå. Det er mange klubber, barer og tavernaer over hele byen, som også er kjent for live musikk. Fest til langt på natt, eller nyte et avslappet måltid i en av de mange restaurantene på tilbudet. Det er nok av tradisjonelle tavernaer, så vel som internasjonal mat og den obligatoriske kjeden restauranter, så uansett hva du har lyst på, finner du det her.

Hvem passer dette feriestedet for?

Limassol er populært med sol søkende på jakt etter litt mer enn bare en uke på stranden. Kultur gribber vil elske de historiske stedene like utenfor byen. Limassol er også svært populært med vannsport entusiaster.

Bestill din ferie nå!

Enten du vil utforske byens historie, tilbringe velfortjent penger shopping eller fest gjennom natten, Limassol helligdager er perfekt for deg. Denne destinasjonen er egnet for familieferier eller par som ønsker å nyte noen Kypros kultur.

Velg On the Beach for de beste tilbudene på Limassol overnatting og Limassol flyreiser.