Reiser til Kakopetria

Reis på ferie til Kakopetria

Les mer

Kakopetria er en landsby sør-vest for hovedstaden Nicosia og er en av de mest populære reisemålene på øya. Landsbyen har en naturlig skjønnhet som er en av hovedattraksjonene, og når været er på sitt høydepunkt om sommeren, er det ingen der mer imponerende. Denne landsbyen er perfekt for de som ønsker å tilbringe noen uker å slappe av i et sted svært annerledes hjem.

De som leter etter en travel beach resort vil ikke finne dette her da dette er veldig mye en middelalderby, men det har sine nyere feriested som er litt mer oppdatert. Kakopetria helligdager er populært blant familier som ønsker en fredelig og avslappende ferie i solen. Så hvis du har lyst på en uke eller to avslappende i det vakre solskinnet, ville ferier til Kakopetria være et godt valg!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Kakopetria

Vær

Været i Kypros er alltid bemerkelsesverdig så gjør det meste ut av det ved å besøke i sommer hvis du liker det hot, hot, hot! Heldigvis, på grunn av landsbyens høyden den har en behagelig friskhet om klima for dem som ikke alltid håndtere varme. De som ønsker å tilbringe dagene ta naturskjønne turer kan være lurt å besøke Kakopetria på ferie i vintermånedene, så selv om det fortsatt er varmt, vil det være mye kjøligere enn om sommeren.

Hvis du elsker å stå på ski og deretter besøke i vinteren som Mount Olympus, er bare 10 miles unna, og har noen gode bakker. Helligdager er Kakopetria: the beach i morgen og bakkene i ettermiddag!

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 17ºC
mai 22ºC
jun 26ºC
jul 27ºC
aug 28ºC
sep 26ºC
okt 22ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Landskap

Utsikten du kan forvente i Kakopetria er av vakre fjell som byen er 2000 meter opp i den høyeste delen av Solea Valley, nord i Troodos fjellene. Dette gjør det ideelt for å utforske som det har noen strålende utsikt og herlig landsbyer.

Kultur

Kakopetria har ikke mange lokale festivalene så reiser vekk fra landsbyen er tilrådelig. Landsbyen er 35 miles fra hovedstaden Nicosia som er vertskap for feiringen av helligdagen 1. oktober.

Eventyr

Den bysantinske kirken er vel verdt et besøk, er som det 16. århundre Church of the Theotokos. Denne landsbyen er rik på historie så det er verdt å ta turer i de landlige omgivelsene å virkelig finne ut hva som er på tilbud. Det er også rikelig med frukt frukthager, vinmarker og gamle kirker bare venter på å utforske, men for de som ikke ønsker å utforske landsbyens historie, finnes det andre attraksjoner på tilbud.

Det finnes en rekke butikker med lokalt håndverk og markeder hvor du kan smake den lokale frukt. Unn deg den lokale delikatesser og stoppe på en lokal kafé, hvorav mange lager lokalproduserte matvarer og viner. Du Kakopetria ferie ville ikke være komplett uten å prøve den berømte Ziviania, men sørg for at den ikke går til hodet på deg!

Uteliv

De som ønsker et livlig natteliv finner Kakopetria mangler på nattklubber og diskoteker, men det er en rekke kafeer, barer og restauranter på tilbudet. Hvis du vil partiet på natt, så ta turen til Agia Napa og danse hele natten!

Bestill din ferie nå!

Ferier til Kakopetria er avslappende og fredelig, på grunn av tonen i den søvnige landsbyen. Naturelskere og turgåere vil elske denne landsbyen takket være den fantastiske naturen og dyrelivet som lever her. Landsbyen er også perfekt for vinteren skiløpere som har lyst å ta en tur i bakkene av Mount Olympus bare 10 miles unna.

On the Beach tilbyr fantastiske tilbudene på hoteller i Kakopetria og billige flyreiser til Kypros, så sørg for at du ikke går glipp og bestill i dag!