Reiser til Mombasa

Reis på ferie til Mombasa

Les mer

Lapis lazuli farvann, melis sanden, lange timer med solskinn ... Velkommen til Mombasa, en av de mest praktfulle stedene på Øst-Afrika lange indiske hav kystlinje.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Mombasa

Ting å gjøre

Mot nord har du Nyali og Bamburi mens i sør vil du oppdage Diani og Tiwi. Alle Elate og som du står å se bølgene krasjet på land og fiskestimer sprang fra vannet, deres skalaer blinkende sølv i sollyset, ville du bli tilgitt for å tenke at det ikke blir mye bedre enn dette.

Men vent, det er mer ... strendene er ikke bare noen av de beste i verden, men de er nærmest folketomme betyr at i motsetning til Med trenger du ikke å kjempe for plassen på sanden med skattefunn av andre feriegjester. Sant nok, kan det hende at turister har blitt skremt av hawkers som patruljerer stranda ønsker å foreta en rask pengene, men for det meste når det kommer til Mombasa bilde perfekt castaway strender, er det ikke mye å stønne om.

Kultur

Hvis du kan dra deg selv ut i sanden, det er masse å se og gjøre i Mombasa Gamlebyen - en labyrint av smågater oversådd med historiske swahili hus og moskeer. Kulturelle høydepunkter inkluderer det 16. århundre Fort Jesus (en relikvie av byens portugisiske fortid), den berømte Twin støttenner som ble bygget for å minnes besøket av dronning Elizabeth til byen i 1952 og Gedi ruinene.