Reiser til Jamaica

Reis på ferie til Jamaica

Les mer

Jamaica er et av de stedene du drømmer om å besøke er det ikke? Likevel liksom det virker alltid som litt utenfor rekkevidde. Den type sted kjendiser gå til, men ikke oss vanlige folk? Vel nå alle som har endret seg.

Jamaica er fort bli en av de mest populære feriemål, ikke bare i Karibien, men i verden. Kombinasjonen av vakker natur, rik kultur og laid-back livsstil har ferierende kommer tilbake for mer tid og tid igjen. Bare en ferie i Jamaica, og du vil se hvorfor. Det er lite å finne feil med på øya, så en jamaicansk ferie garantert bli minneverdig!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Jamaica

Vær

Jamaica klima er typisk for Karibia med varmt vær hele året. Selvfølgelig har det også den typisk våte sesongen så vær forberedt på litt regn. September og oktober har det mest regn, men den våte sesongen varer fra mai til november.

jan 29ºC
feb 29ºC
mar 29ºC
apr 29ºC
mai 29ºC
jun 30ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 30ºC
okt 29ºC
nov 29ºC
des 28ºC

Landskap

Jamaica er mest populært for sine strender som er ute av denne verden. Hvite sanden og det krystallklare vannet pryder kysten og frodige skoger dekker øya gir det et virkelig spektakulært landskap. Stunning fjell legge til sin skjønnhet er dermed en av de mest visuelt tiltalende øyer i Karibien.

Ting å gjøre

Det er massevis av attraksjoner på ferie til Jamaica, og de fleste involverer det naturlige landskapet. Vannsport er spesielt populært med havfiske en av de mest godt likt tidsfordriv, spesielt med familier . Du kan tilbringe dagen eller bare et par timer ute på vannet med en kaptein som vil lære deg kunsten å havfiske.

Med slike fantastiske omgivelser i Jamaica er det ingen overraskelse at walking er en annen populær aktivitet. Guider er på hånden for å vise deg den sanne skjønnheten av øya med turer gjennom Rio Grande-dalen. Hvis du vil ha noe litt mer energisk på Jamaica ferie prøve en av fotturer som tar i den fantastiske Blue Mountains. Du får å være vitne til naturen på sitt vakreste og det er den perfekte måten å passere en solfylt ettermiddag.

Uteliv

Jamaica har massevis av barer og klubber hvor du kan danse og drikke hele natten, men du kan ikke gå på Jamaica ferie uten å delta på en av stranden parter. De fleste alpinanlegg vil være vert for en beach party i løpet av oppholdet slik at du alltid får sjansen til å oppleve en, og hva en opplevelse de er! En buffet måltid på den fantastiske hvite sand strender etterfulgt av stor musikk, deilige drinker og dans under stjernehimmelen til tidlig timer.

Bestill din ferie nå!

On The Beach tilbudet drømmen Jamaica ferie til overkommelige priser slik at du kan bli jetting av til Jamaica i år og opplever glede av Karibien for deg selv. Sjekk ut On The Beach for alle de nyeste billig ferie avtaler nå og gjør deg klar for ditt livs ferie.

Populære feriesteder