Reiser til Barbados

Reis på ferie til Barbados

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Barbados

Vær

Barbados har et tropisk klima, avkjølt av vind kommer av Atlanterhavet. Barbados helligdager er preget av varme dager tilbrakte kjøler deg ned i klart vann og lange netter med sosialt samvær, slappe av og dans på stranden!

Høye temperaturer fra 28 til 35 ° Celsius og lave temperaturer 21-23 ° Celsius, gjør en Barbados ferie komfortabel, mens garanterer at du får den perfekte brunfargen!

Rask dusjer falle gjennom andre halvdel av året, første halvdel av året å være den mest populære tiden for Caribbean helligdager. Det flotte været her er at kort tid etter en dusj himmelen er ryddet igjen, regnet gjør for en forfriskende dusj i høy sommervarmen.

jan 29ºC
feb 29ºC
mar 29ºC
apr 29ºC
mai 29ºC
jun 30ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 30ºC
okt 29ºC
nov 29ºC
des 28ºC

Ting å gjøre

Hvis du vurderer en Barbados ferie du glad å vite at Barbados tilbyr attraksjoner som passer alle. Med over 1000 butikker ferien på Barbados kan være den ideelle tiden for å oppsøke de smykker eller klær element du har lenge ønsket! St. James og Bridgetown er de viktigste kjøpesentrene.

De som er interessert i flora og fauna bør oppsøke Flower Forest i St.Joseph, en hagebruk park, hvor du kan se i friluft slags visuell glede emulerte i tropiske kuppelen på Eden Project!

For de som er interessert i historie hodet til Gun Hill Station, et tårn bygget i 1918 i forsvaret av øya, har nå en samling av militære memorabilia. Fra dette utsiktspunktet kan du også tilgang til en fantastisk utsikt over Barbados.

Alle som planlegger en Barbados ferie har klart stranden i tankene, og i så henseende Barbados er bundet til å tilfredsstille. Fra kjølige skyggen tilbys av de over hengende trær i Churchpoint, til de mer tradisjonelle klar sjø og sand av ferskvann stranden ved St. Michael, soling i Barbados er et must. For de med eventyr i tankene Casauarina Beach tilbyr fantastiske bølger for surfing!

Kultur

Den største årlige kulturelle arrangement i Barbados er den Crop Over festivalen arrangeres for å feire høsting av sukker. Festivalen holdes over 5 uker og har karneval prosesjoner, fyrverkeri, musikk og dans! Dette er egentlig en feiring av nasjonal stolthet, men en som viser mangfoldet av kultur i Barbados og dens slektskap med andre karibiske øystater. Når du planlegger din Barbados ferien være sikker på å bestille på festivalen perioden!