Reiser til Kapp Verde

Reis på ferie til Cape Verde

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Kapp Verde

Vær

Ferier til Kapp Verde kan være sikker på å inkludere flott vær. Temperaturene er stødig. Gjennomsnittstemperaturen for alle øyene er rundt 25C. Temperaturen svinger avhengig av årstid, men ikke mer enn 10C i begge retninger. Årsaken til den meget stødig temperaturer er en kald havstrøm som kjøler luften som har blitt varmet opp av en meget sterk sol som øyene er i nærhet til ekvator.

Det er en regntid som skjer i midten av august og fortsetter gjennom til midten til slutten av oktober. Dette regntiden, men bør ikke påvirke ferier til Kapp Verde som ukene kan gå av i denne perioden at ikke en dråpe regn faller fra himmelen.

Høysesongen for ferier til Kapp Verde er generelt enige om å være juni til midten av september. Men mange erfarne turister i Kapp Verde liker å være tilstede for Carnival festligheter som finner sted gjennom hele øyene i månedene februar og mars.

jan 22ºC
feb 22ºC
mar 24ºC
apr 25ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
des 23ºC

Landskap

Det finnes til sammen 10 øyer og 8 små holmer som utgjør Kapp Verde. Øyene er en av to typer: fjellrikt og frodig eller flatt og sandete. Av denne grunn har Kapp Verde geografi mye å tilby for de med ferier til Kapp Verde. Øyene ble skapt av vulkanutbrudd for lenge siden og forble ubebodd før det sekstende århundre forlate utviklingen av geografi å være ukjent. Uansett historie Kapp Verde geografi, er den vakre fjellområder og lange sandstrender blitt svært populært turistmål.

Kultur

Kapp Verde er en region av øyer utenfor vestkysten av Afrika, Senegal for å være spesifikk. Øyene er en øygruppe med samlet areal som tilsvarer den minste delstaten i USA, Rhode Island. Opprinnelig oppdaget i midten av femtende århundre, var øyene ubebodde. Habitation skjedde på begynnelsen av det sekstende århundre da Kapp Verde ble hevdet av den portugisiske imperiet. På grunn av overtakelsen og plasseringen av øyene, er kulturen en rik blanding av både portugisisk og afrikanske arv, som er innbyggerne. Sin flotte beliggenhet ledet det å være en betydelig aktør i slavehandelen til slaveri ble avskaffet av USA mot slutten av det nittende århundre.

Siden den gang, Kapp Verde fortsatt forble et vitalt skipsfart port men led enormt økonomisk. Fortsatt en del av Portugal, lobbyvirksomhet øyene for sin uavhengighet, som de mottok 5. juli 1975. Siden den gang har en republikk regjering blitt opprettet. Den nyopprettede regjeringen har forsøkt å øke turisme, fiske og skipsfart hele Kapp Verde. Av disse næringene er turisme blitt en av de mest populære. Ferier til Kapp Verde er morsomme, fylt med aktiviteter og avslappende.

Populære feriesteder

Sal

Sal

Helligdager til Sal, den mest populære øya i Kapp Verde skjærgården, er full av moro og eventyr. Øya ble faktisk oppkalt Sal fordi det er portugisisk…

Les mer