Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Reiser til Playa De La Arena

Reis på ferie til Playa De La Arena

Les mer

Hvorfor, kan du spørre, er Tenerife ferie toppen av mang en turist hit-liste? Vel, kan det være permanent klar himmel, det vakre solfylte vær hele året, det store antallet av barer, restauranter, reserver og attraksjoner på tilbud, eller de fantastiske strendene. Uansett årsak, er et feriested som inkorporerer alle de ovennevnte sjarm øyas vestlige kysten av Playa de la Arena.

Ferie til Playa de la Arena betyr lange dager, lange netter, og en kort tur - denne Atlantic fristed er bare fire timer unna med fly, og en god avtale på din flyreise og innkvartering er bare noen få klikk unna med On The Beach!

Vis reisemål på kartet

Vær

En grunn til at ferie til Tenerife er stadig populært blant ferierende er været, og Playa de la Arena er intet unntak! Varmt atlantisk bris hele bukter og lyse seaside gater avverge den allestedsnærværende varmen - temps rundt 17 ° Celsius om vinteren, økende til nær 30 ° Celsius innen juli. Regnfrakker og termikk trenger ikke være pakket!

jan 22ºC
feb 22ºC
mar 24ºC
apr 25ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
des 23ºC

Landskap

Playa de la Arena helligdager skryte Tenerife reneste strender - utrolig swathes av vulkansk sort silt jutting rolig inn i miles av omkringliggende blått. Den store overhead bautasteiner av Gigantes fjellkjeden er blant Tenerifes mest spektakulære severdighetene, med like fantastiske panoramabilder av innlandet fra sine klipper.

Kultur

Det finnes et vell av lokale markeder i nærheten - den Onsdag Bondens marked i San Juan, den afrikansk-tema basar på Alcala, pluss massevis av Hispanic festivitas på tilbudet hele året - fra fasteaksjonen Carnival i Los Gigantes for prakt og paella til mer høytidelige julen minnedager.

Eventyr

Gå på en kort tur gjennom den monolittiske fjellene i Los Gigantes overhead, dagsturer på vinlaging regioner av sentrale øya, eller reiser inn i landsbyene i nærheten, slik som Puerto Santiago for noen lokale livet og arkitektur. Det er hvis du ikke fancy dykking, snorkling eller surfing bort din ferie på den asurblå kysten. Og ikke glem Mount Teide National Park for en titt inn på noen av Tenerife unike flora og fauna.

Uteliv

Ferie til Playa de la Arena er spesielt populære blant familier og par for områdets blå-flagg stranden, laid-back barer og romantisk atmosfære, men noen av øyas fantastiske clubbing og natteliv finnes i sør, i områder langs kysten av Los Cristianos og Playa De Las Americas , hjem til flere hele natten barer, diskoteker og klubber enn det som er anstendig!

Bestill din ferie nå!

On The Beach er førstevalg for siste minutt ferie i Playa de la Arena med et enormt utvalg av billig overnatting. Men husk, jo tidligere du bestiller, jo mer sannsynlig er det å få den beste deal!