Reiser til Los Cristianos

Reis på ferie til Los Cristianos

Les mer

Los Cristianos er et av Tenerifes mest populære reisemål for turister som er ute etter en skikkelig sydenferie. Det er ikke vanskelig å forstå, med sine to vakre strender, populære hotell og byens rolige atmosfære. For dere som vil kombinere en avslappet ferie med aktiviteter og uteliv – bor dere nære Playa de las Americas og det pulserende utelivet. I Los Cristianos er utelivet ikke fullt så høylytt og mer sentrert rundt trivelige uteserveringer og populære restauranter. En solreise til Los Cristianos passer for familier, par eller vennegjenger som vil ha en ferie med fokus på å nyte late dager i solen og god mat og drikke.

Vis reisemål på kartet

Vær

Tviler du på at du kommer til å få tilstrekkelig sol og varme hjemme i Norge, er en ferie på Los Cristianos perfekt for deg! Øyas geografiske plassering utenfor nordvestre Afrika gjør at det er nesten like varmt på vinteren som på sommeren, med en gjennomsnittstemperatur på mellom 20 og 30 grader. På en sydeferie hit får du derfor garantert den solen og varmen som du lengter etter!

jan 22ºC
feb 22ºC
mar 24ºC
apr 25ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
des 23ºC

Landskap

De to flotte gylne strender her abut det enorme Atlanterhavet utenfor - Playa de Los Cristianos er større og mer populær, men den tilstøtende bukten Las Vistas tilbyr fantastiske vannsport blant det gigantiske palmer. Horisonten er unsullied enten sky eller tåke, bare klare blå havet, med store fjell i det fjerne. Besøk travle lille havnen for å se multicolored båter fortøyning i, dag eller natt.

Bestill din ferie nå!

Bestill din solferie til Los Cristianos allerede i dag! Vi er eksperter på reiser til sol – og badedestinasjoner og tilbyr gode priser på både fly og hotell. Du får en minnerik reise - uten at det trenger å koste for mye.