Reiser til San Agustin

Reis på ferie til San Agustin

Les mer

San Agustin er en skikkelig ferieperle og en klassiker blant ferierende nordmenn som er ute etter en sydenferie i varmen. Her venter herlige temperaturer, et lavmælt fornøyelsesliv og massevis av sol og bad – et perfekt valg for deg som ønsker å unngå høylytt festliv, men heller nyte roen og varmen. I San Agustin finnes mengder av restauranter og noen barer. Dere bor nære Playa del Inglés hvor dere finner et mer livlig uteliv. Hos oss på eBeach.no finner dere massevis av populære og prisgunstige hotell, for eksempel populære Gloria Palace San Agustin som tilbyr et stort spasenter. Det blir ikke mye bedre enn det.

Vis reisemål på kartet

Vær

I San Agustin kan dere regne med sol og varme året rundt med gjennomsnittstemperaturer mellom 20 og 30 grader. Til og med i vintermånedene kan dere regne med sol og temperaturer rundt 20 grader – perfekt for en sydenferie utenfor sesongen.

jan 22ºC
feb 22ºC
mar 24ºC
apr 25ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
des 23ºC

Bestill din ferie nå!

Bestill din strandferie til San Agustin i dag. Vi er eksperter på reiser til sol – og badedestinasjoner og tilbyr gode priser på både fly og hotell. Du får en minnerik ferie – uten at det nødvendigvis trenger å koste for mye.