Reiser til Den Napolitanske Riviera

Reis på ferie til Neapolitan Riviera

Les mer

Hvis du leter etter en ferie til Italia , men ønsker å gå utover de velkjente stedene i Roma og Firenze, en ferie i den napolitanske Riviera vil være et ideelt valg. Beliggende i den fantastiske bukta av Napoli, og tilbyr napolitanske Riviera typisk fantastisk mat og drikke, gjestfrie lokalbefolkningen og fantastisk natur, slik at dette er et feriemål som kan nytes av alle uansett alder.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Den Napolitanske Riviera

Vær

Hvis du føler for en ferie til den napolitanske rivieraen i peak månedene juli og august da forberede en solskinn pause for å huske, så temperaturen vil nå et gjennomsnitt på rundt 28 ° Celsius. Med ti soltimer per dag, vil du være mer enn klar til å slikke sol på de herlige strendene når det er svært liten sjanse for regn. Men vil du fortsatt være helt i stand til å nyte det gode været utenom disse tider, hvis du ikke mye av en sol elsker, så utforske gledene av Vesuv i nedre klima, som gjennomsnittet i den lave 20-årene, vil sikre du nyte en komfortabel og varm pause.

jan 12ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 20ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 26ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 10ºC

Landskap

Alle som aldri har opplevd en ferie i den napolitanske Riviera før vil være i for en godbit, som landskapet er virkelig en fryd for øynene. Den imponerende Mountain Vesuv henger mektig i bakgrunnen, mens felt fullt av appelsinlunder, vinranker, trær og blomster strekker seg så langt øyet kan se. Bay of Naples selv er en perle, med kysten og tilbyr en rekke byer som tilbyr fantastisk sjarmerende torg og kirker.

For noe virkelig spesielt, bildet perfekt byen Amalfi er et must, mens Massa Lubrense, satt 400 meter over rivieraen, tilbyr besøkende sjansen til å slappe av mens du nyter en uslåelig og vakker utsikt over hele locale.

Ting å gjøre

En ferie i den napolitanske Riviera vil gi deg muligheten til å slappe av som aldri før, med stranden steder som Sorrento tilby en uberørt strand å slappe av på og fantastisk by å utforske. Etter det, vil du være mer enn energi for å utforske de mange gledene i Napoli , hvorfor ikke ta en tur til den historiske byen Pompeii, som er en gammel delvis ødela byen?

Etter det vil du også være klar til å besøke vulkanen Vesuv og den berømte vulkanen som brøt ut i AD 79 og ødela byene Pompeii og Herculaneum. Fortsatt på jakt etter noe å gjøre etterpå? Så et besøk til den vakre øya Capri vil være glasur på kaken, og tilbyr enda flere vakre strender og retter å prøve.

Kultur

Hva med utbruddet av Vesuv i 79 e.Kr., og ødeleggelsen av Pompeii, vil den napolitanske rivieraen være en fryktinngytende opplevelse for historikk fans. Byen Pompeii ble begravet i aske, og ble faktisk ikke oppdaget før 1748, hele 1700 år etter at den ble ødelagt. Det har siden blitt gravd ut, og er nå en UNESCO World Heritage Site som tilbyr en unik utsikt over det romerske imperiet på sitt mektigste.

Gjør deg klar for en pause til å huske, fordi en ferie til den napolitanske Riviera tilbyr en svært variert arrangementskalender. Fra april til oktober Riviera har en spektakulær samling av konserter, med byen Ravello tilbyr en musikk festival tok med forestillinger av storheter som Bach og Wagner. Etter dette kan du forvente å nyte gledene av byen lokale markedet, som vil typisk finne sted på en søndag, som tilbyr alle typer memorabilia å nyte når du kommer hjem.

Riviera er også en nær avstand til Roma , og tilbyr deg sjansen til å utforske underverkene i den italienske hovedstaden, mens Ischia Spas tilby gytjebad og traff fjærer for den ultimate luksuriøse avslapning.

Uteliv

Den napolitanske Riviera er verdenskjent for å gi en ferie full av ro og avslapning, og det ville være rimelig å si at mens det er noen få barer og nattklubber som er åpne til langt på natt for festløver, nattelivet på Rivieraen er desidert ambient. Strandbyen Sorrento i særdeleshet tilbyr et stort utvalg av restauranter og barer catering for par og familier som tilbyr tradisjonelt kokt italienske retter, som vil holde matelskere veldig glad! Byen mange barene i Sorrento mellomtiden er gjestfrie og imøtekommende for alle med barn, slik at alle kan nyte en avslappende drink ved det krystallblå havet.

Bestill din ferie nå!

Den napolitanske Riviera er en virkelig fantastisk reisemål som vil holde hver besøkende lykkelig. Hva med flott natur, restauranter, glitrende hav og flotte strender, er det eneste som mangler deg. Bestill din ferie nå med On The Beach! Med vår praktiske leve booking system, din prute flyreiser og hoteller er bare noen få klikk unna!

Populære feriesteder

Amalfi

Amalfi

Beliggende på sørvestkysten av Italia , er Amalfi en strålende byen pittoreske landskap og fantastisk kystlinje. Rundt 24 miles sørøst for Napoli, er…

Les mer

Capri

Capri

Ligger på sørsiden av Italias middelhavskysten, er Capri en vakker øy rik på kultur og pittoresk utsikt. En anerkjent naturperle siden romerne dominer…

Les mer

Positano

Positano

Kjent for mange som perlen på Amalfikysten, Positano er en godt bevart hemmelighet, som ligger sør for Italias Middelhavskysten. Med hele byen bygget…

Les mer

Sorrento

Sorrento

For de av dere som trenger en rolig, avslappende kulturelle uke eller to unna på ferie i Italia hodet til Amalfi kysten, i særdeleshet den vakre lille…

Les mer