Reiser til Italia

Reis på ferie til Italy

Vis reisemål på kartet

Vær

Enhver tid er riktig tidspunkt å besøke Italia som selv midt i den britiske vinteren, kan du varme deg til den gylne solen skinner ned på en Calabrias strand eller en siciliansk fiskehavn. Været i landet er like varierte som sine regioner. Mesteparten av landet er Awash i solskinn de aller fleste av tiden. Alpine Resorts tilbyr ski-og vintersport for opptil åtte måneder av året.

Lenger sør, vintrene er milde og hovedsakelig solrik, med utsiktene til selv den minste snøfall forsvinner av den tiden du når Roma, men etter hvert som du nærmer deg den sørlige spissen mot Sicilia, kan du finne hva som ville være betegnet tidlig sommervær i Storbritannia dypet av januar, mens resten av Europa frysninger henhold grå kaster. Summers er herlige, varme og interminably solrik nesten overalt i landet.

jan 12ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 20ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 26ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 10ºC

Ting å gjøre

Sorrento er full av ting å gjøre for å holde hele festen underholdt. For de modige blant dere, hvorfor ikke prøve Amalfi Drive? Veien linking Sorrento med nabolandet Amalfi snor seg gjennom de pittoreske Middelhavet klippen topper, selv om det ikke anbefales for dem som lider av nerver da bak rattet! For de av dere leter etter en bit av italiensk kultur, deretter en rekke kirker, noen dateres så langt tilbake som det 14. århundre, er åpen for allmennheten visning.

Områdets tiltrekning til den berømte er også noe som er tydelig i byen, med mange av de brosteinsbelagte gater med høy kvalitet butikker og designerbutikker. Området byr også på en rekke festivaler gjennom hele året som du kan gjerne bestille din ferie skal sammenfalle med.

Kultur

Fra den tid de gamle grekerne etablerte ekspansive kolonier på den vestlige kysten av Sicilia til renessansen brakte en enestående intellektuell og kunstnerisk blomstring, har Europas historie vært sentrert rundt denne majestetiske landet. Den tidlige Latin stammene som fordrevet etruskerne i den fruktbare landområdene rundt elven Tiber begynte en reise som snart så dem mestere av den kjente verden, imponerende deres kultur og påvirkning fra den skotske grensen til Øvre Egypt og hele veien inn i østlige Asia.

Renessansen var en unik historisk nexus hvor det virket som for et århundre eller så, var alle geni av den menneskelige rase fokusert på Italia, som fører til en eksplosjon av kunst, vitenskap, litteratur og utforsking som er immaculately bevart for deg å oppdage !

Bestill din ferie nå!

En ferie til Italia er noe du vil verne for alltid. Mange av våre tidligere kunder som har gått på en Italia ferie har gått tilbake gang på gang fordi de ikke kan få nok av kultur, mat, historie, arkitektur og stil. Hvis du ønsker å smake hva Italia har å tilby, bestille ferien i dag med på stranden!

Populære feriesteder

Den Napolitanske Riviera

Den Napolitanske Riviera

Hvis du leter etter en ferie til Italia , men ønsker å gå utover de velkjente stedene i Roma og Firenze, en ferie i den napolitanske Riviera vil være…

Les mer