Reiser til Rhodos By

Reis på ferie til Rhodes Town

Les mer

Hvis du leter etter en gresk ferie som blander moderne byliv sømløst med fortiden, vil du elske Rhodos by, en av de største kommunene på øya Rhodos. Ansett som en av de mest kulturelt viktigste byene i sør-østlige Egeerhavet, og kombinerer tre byer i ett; en moderne by med diverse barer og markeder, en middelaldersk by som har vært erklært en World Heritage Sight av UNESCO og en eldgammel del som er synlig i byens arkeologiske museum.Rhodos har noe å tilby for alle besøkende, gammel som ung. Med forbløffende arkitektur, en fristende og vennlig atmosfære og ikke minst en fantastisk strand. En ferie her er en opplevelse du sent vil glemme!

Vis reisemål på kartet

Vær

Du er garantert all den solen du trenger når du besøker Rhodos by, med en makstemperatur på 31 grader om sommeren. Her får du opptil 13 timer sol hver dag - så sørg for at du husker på at solkrem når du slapper av på stranden! I sommermånedene har Rhodos bare om 1milimetre regn i måneden, og om kvelden synker temperaturen til behagelige 22 ° Celsius.Hvis du synes dette kan være for varmt for deg anbefaler vi å besøke Rhodos rundt oktober eller november når temperaturen synker til 24 ° celsius i løpet av dagen.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Bestill din ferie nå!

En ferie i Rhodos by vil gi deg mange fantastiske minner, og du kommer mest sannsynelig til å ønske deg tilbake igjen og igjen. Med byens alle unike elementer - gamle, middelalderske og moderne - og en fantastisk historie og kalender pakket full av kulturarrangementer, er Rhodos by ideell for alle besøkende.Med vårt praktiske bestillingssystem vil du enkelt kunne kombinere fly og hotell for en ferie tilpasset dine behov! Bestill nå med eBeach.no!