Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Reiser til Georgiopolis

Reis på ferie til Georgioupolis

Les mer

Georgioupolis er en vakker landsby på nordkysten av Kreta, mellom Rethymnon og Chania, ligger i fantastiske omgivelser med fjell, eukalyptustrær, en pen elv, en elvemunning havn, og gylne strender. Når en liten fiskerlandsby, men er Georgioupolis nå et populært og til tider travle feriemål, men fortsatt beholder sin tradisjonelle rustikk atmosfære.

On the Beach har fantastiske tilbud på fly og overnatting i Georgioupolis, så bestill nå for perfekt Kreta ferie med all sol, sjø og sand du vil!

Vis reisemål på kartet

Vær

Georgioupolis har en eksepsjonell middelhavsklima, med lange, varme somre. Dette er den mest populære tid for folk å ta sine Kreta ferier, når solen er fresende og perfekt for å tilbringe tid på stranden. I vårmånedene er tiltalende, litt friskere med bursts av ville blomster blomstringen over landskapet, og høsten er mer fredelig som skianlegg trappe ned. Vinterstid Georgioupolis er kjøligere, noen ganger våt, og innlandet de hvite fjellene er ofte avkortet med snø.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Landskapet rundt Georgioupolis er perfekt for både naturelskere og sol-søkere. Munningen av elven Almyros, der landsbyen ligger, er et hekkende bakken for havskilpadder, og du kan ta en båttur oppover elven for å se Terrapin kolonier. Ancient eukalyptustrær surround bygda og elva til der den møter havet.

Stranden kurver bort til sør, en fantastisk 9km strekning av gylden sand, med massevis av fasiliteter for familier og fans av vannsport på Kreta helligdager. Stranden i nærheten av landsbyen er beskyttet av en molo, og er ganske mild, men på enden av denne lange strekningen sjøen kan bli ganske hakkete med sterk strøm, så vær forsiktig hvis du våger deg så langt. Nord for elva munn er en mye mer skjermet, roligere stranden hvis du har lyst chilling ut vekk fra folkemengdene.

Lake Kournas er et flott sted å besøke i fjellandskap, 4 km sør for Georgioupolis, og er Kretas eneste innsjø. Dette er et flott sted å utforske Kreta unike flora og fauna, og en tur i det omkringliggende åser vil avdekke vakker natur.

Ting å gjøre

Georgioupolis har mye å tilby bortsett fra strender og fjell. Den lokale fiskeflåten forankret i havna gir et glimt inn i denne tradisjonelle greske industrien, og herfra kan du ta båtturer til ulike destinasjoner. Du kan også ta en tur på Talos Road som kjører til Lake Kournas og andre severdigheter. En eucalyptus-lined torg er fokus for landsbyens butikker og kafeer, i nærheten av deg kan finne et badeland, lekeplass og minigolfbane.

Ligger mellom Rethymnon og Chania , er Georgioupolis en flott base for å utforske disse byene, inkludert deres museer og historiske havner. Som du vil se, er det noe for alle smaker og aldre med en ferie i sjarmerende Georgioupolis.

Kultur

Georgioupolis har en rik og fortid, som resten av Kreta, og står på tuftene av gamle Amphimalla, havnen av den klassiske byen Lappa. Øya har opplevd påfølgende invasjoner og yrker, og levende bevis på denne historien kan sees i den historiske arkitekturen i nærheten Rethymnon og Chania, begge ganske nær Georgioupolis.

Landsbyen i seg selv er oppkalt etter Prince George i Hellas, som var høykommissær på Kreta i løpet av de siste årene av ottomanske okkupasjon. I dag Kreta er inne i en periode med fred og velstand, og Georgioupolis har blitt en mye rost sted for Kreta ferier for folk fra hele Storbritannia og utover.

Georgioupolis landsbyen markerer helgenens dag av St John Rigologos den 29. august hvert år, og hver tirsdag kveld om sommeren The Georgioupolis Beach Hotel har lokal musikk show. Rethymnon og Chania både vert kulturarrangementer i sommermånedene, sjekk lokalavisene eller turistinformasjonen for å finne ut detaljer om disse.

Uteliv

Nattelivet i Georgioupolis er veldig fredelig og sentrert rundt landsbyen kvadrat. Det finnes et utvalg av restauranter og tavernaer som tilbyr god mat, og kafeer og barer som serverer cocktailer og spille musikk. Atmosfæren er behagelig lavmælt, så hvis du foretrekker clubbing og dans hele natten bør du hodet ut for en kveld i enten Rethymnon eller Chania.

For et romantisk måltid kan du hodet til landsbyen Exopolis, som ligger i åsene over Georgioupolis, og nyte tradisjonell mat med fantastisk utsikt ut mot havet mens du ser solen dukkert i det asurblå Middelhavet.

Bestill din ferie nå!

Georgioupolis er en vakker landsby og resort, stående på en elv blant eldgamle eukalyptustrær og spektakulære fjell, med fantastiske gylne strender. On the Beach har stor Kreta ferie for å passe alle dine behov, så ikke forsinkelsen, bestill nå for en perfekt ferie i praktfulle Georgioupolis i dag!