Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Reiser til Agios Ioannis

Reis på ferie til Agios Ioannis

Les mer

Hvis du leter etter et sted sjarmerende og vennlig som ikke slites ikke turist-etiketten, Agios Ioannis kan definitivt være stedet for deg. Ligger i olivenlunder og steinhus, er dette feriestedet bare ca 15 minutter fra flyplassen. Vakre strender, sjarmerende markeder, butikker og tavernaer, har dette feriestedet alt du måtte ønske fra din ferie i Hellas . Og hvis været er perfekt for din ferie, vil du definitivt har tid av livet ditt!

Dette feriestedet er ideelt for par, venner og familier som det er nok til å holde alle okkupert og for unge, vil "Aqualand" uten tvil ha dem skrike med spenning!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Agios Ioannis

Vær

Været kan noen ganger være uforutsigbare på grunn av innflytelsen av fjellene. I sommermånedene, vil du ofte opplever temperaturer fra midten av 20-tallet til midten av 30-tallet. Forvent ganske varme kvelder og på dagtid temperaturer fra midten av 20-tallet i oktober, men også være klar over at du kan få noen dager når regnet setter inn Bare husk å pakke alt du trenger i tilfelle du opplever noen dager der solen ikke komme ut.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Feriestedet Agios Ioannis ligger ved sjøen med et svært stort og fantastisk strand som er perfekt for soling og se solen gå i de tidlige timer av formiddagen. Etter å ha blitt tildelt Blått Flagg, er dette svært ren strand også ideell for svømming. Enten du fancy sole deg på stranden eller på vei ut i havet for å prøve litt vannsport, vil du definitivt finne noe som passer dine behov.

Ting å gjøre

En av de mest berømte vannparker i verden, er Aqualand perfekt for barn og dristig voksne. Bare vær oppmerksom på at i travlere måneder, vil det være noen køer da dette er et svært populært sted blant turister og lokalbefolkning. For de som liker å slappe av og se verden gå forbi, besøke en av antall kaffebarer eller prøve det lokale kjøkkenet vil definitivt bli mer opp gaten din. Hvis du ønsker å bruke litt penger, vil du nyte den sjarmerende, familieeid butikkene i byen og tilbyr nydelige håndlagde smykker og blonder broderi.

Korfu by, som ligger bare et kort stykke unna, tilbyr noen moderne butikker og barer og restauranter for de som ønsker å hodet ut av feriestedet, og utforske hva som er rundt området. Kjøpe et kart ville være den beste tingen å gjøre når du begynne ferien slik at du kan gjøre det meste av hva som er på tilbud i Korfu.

Kultur

Dersom du ønsker å besøke markeder så er det best å dra til Korfu Town for å vise hva de har på tilbud. Det finnes en rekke boder som tilbyr unike gaver, og også noen hvor du er i stand til å kjøpe tradisjonelle delikatesser særegne til Korfu. Å prøve ut de lokale delikatesser, leder til en av tavernaene på feriestedet der vil være i stand til å eksperimentere med alle slags gresk mat - og ikke glem å prøve vinen!

Uteliv

Agios Ioannis er definitivt ikke et feriested for de som ønsker sene kvelder med drikking og nattklubber å danse til de tidlige timer av formiddagen. Men for dem som ønsker å se solen i en tradisjonell taverna, er dette feriestedet for deg. Du er i stand til å prøve noen av de lokale retter som stifatho eller kanskje prøve noen av de lokale vin til måltidet. Men hvis du har lyst å gå ut og gjøre en kveld av det, er du best av vei bort fra feriestedet og besøke noen av de andre stedene på øya, som for eksempel Dassia som har mye mer barer og nattklubber.

Bestill din ferie nå!

Agios Ioannis kan ikke være egnet for de som ønsker å fest hver kveld, men for de som ønsker en avslappende ferie der du kan nyte tradisjonell mat og sole seg på de vakre strendene, er dette feriestedet ideelt. På Beach tilbyr gode tilbud på hoteller og flyreiser til Korfu - sørg for at du får de beste tilbudene tilgjengelige ved å bestille ferien i dag!