Reiser til Korfu

Reis på ferie til Corfu

Les mer

Korfu er den nest største og kanskje den mest naturskjønne av de joniske øyene, Hellas '"Emerald Isle", med gyllen sand, grønne fjell og lyse blå havet. Korfu ferie tilbyr fantastisk beach resorts, rolige bukter, tradisjonelle landsbyer og mange flere attraksjoner. Høydepunktene inkluderer den sjarmerende Korfu gamlebyen, utsikt fra Mount Panokrator, og Palaiokastrista resort. Det finnes noe for alle på ferie på Korfu, uansett hva din alder, smak eller budsjett.

Juni til september er den mest populære tiden for ferie til Hellas , når været er hotteste og ideell for strendene og havet. Korfu er lett tilgjengelig fra Storbritannia, med mange direkte Billige flyreiser til Korfu i løpet av sommeren. God luft og sjø forbindelser til de andre joniske øyene, og til fastlandet, gjør Korfu en flott base for å utforske disse fortryllende og mangfoldig land. On the Beach har gode tilbud på fly og overnatting på Korfu, noe som gjør det enkelt for deg å skreddersy din perfekte Korfu ferie!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Korfu

Labranda Sandy Beach Resort

Agios Georgios South, Corfu, Greece

Aeolos Beach Resort

Perama, Corfu, Greece

Ionian Sea View Hotel

Kavos, Corfu, Greece

Island Beach - Adults Only

Kavos, Corfu, Greece

Mareblue Beach

St Spirodon, Corfu, Greece

Alexandros Hotel

Perama, Corfu, Greece

Grecotel Corfu Imperial Luxury Beach Resort

Kommeno Bay, Corfu, Greece

Pegasus

Roda, Corfu, Greece

The Royal Grand Hotel

Kanoni, Corfu, Greece

La Grotta Verde Grand Resort - Adults Only (16+)

Agios Gordis, Corfu, Greece

Sirocco Hotel

Kavos, Corfu, Greece

Sungate Hotel

Sidari, Corfu, Greece

Morfeas Hotel

Kavos, Corfu, Greece

Olympion Village Aparthotel

Kavos, Corfu, Greece

Sunshine Corfu Hotel and Spa

Nissaki, Corfu, Greece

Pelekas Monastery

Pelekas, Corfu, Greece

Koulouris Beach

Kavos, Corfu, Greece

Capo di Corfu

Lefkimi, Corfu, Greece

MarBella, Mar-Bella Collection

Agios Ioannis Peristeron, Corfu, Greece

Messonghi Beach

Messonghi, Corfu, Greece

Roda Beach Resort & Spa

Roda, Corfu, Greece

Corfu Village

Agios Ioannis Peristeron, Corfu, Greece

Sea Bird

Moraitika, Corfu, Greece

Goudelis Apartments

Sidari, Corfu, Greece

Saint Nicholas

Gouvia, Corfu, Greece

Paradise Hotel Corfu

Gouvia, Corfu, Greece

Ionian Park

Gouvia, Corfu, Greece

Popi Star Hotel

Gouvia, Corfu, Greece

Roda Oasis Hotel & Apartments

Roda, Corfu, Greece

Vær

Korfu har et mildt middelhavsklima, men i løpet av vinteren kan det være overraskende kaldt med vind og regn, og mange hoteller, restauranter, og noen offentlig transport tett i disse månedene. I april og mai temperaturene stiger, og fjellsidene blir dekket med fargerike ville blomster og grøntområder. Våren er en fredelig tid før publikum ankommer, men det kan være en touch kjølig om kvelden så ta med en genser.

Korfu høysesong er fra juni til september når det blir veldig varmt og noen resorter få svært opptatt. Temperaturer stige til 40 ° C, men det er alltid en mulighet til å kjøle deg ned i havet!

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Korfu har en fantastisk kystlinje med travle strandferiestedene og fredelige bukter. Den sørlige feriestedet Benitses er svært populær blant unge turister og tilbyr alle vannsport tenkelige. Roligere flekker kan bli funnet, slik som Myrtiotissa, ofte beskrevet som verdens vakreste strand. Den Korision Lagoon er en strekning av vann skilt fra havet ved rullende sanddyner og herlig strandlinje, et fristed for Korfu naturlige dyreliv.

Det familievennlige feriestedet Paleokastrita tilbyr vannsport, aktiviteter og gamle bygninger. Reisende blir trukket til kysten ved Sidari ved sin nysgjerrige steinformasjoner stiger opp fra det blå havet. Kassiopi Bay er en av øyas mest populære feriestedene med en strand og brygge som forblir uberørt til tross for at antall besøkende.

Korfu innlandet landskap er dominert av Mount Pantokraktor. Fjellet grønne bakker stiger bratt fra havet til sitt høydepunkt, der et lite kloster kan bli funnet. Reisende venturing så langt vil bli belønnet med en fantastisk utsikt, og på en klar dag Albania og Italia kan bli sett.

Uteliv

Korfu helligdager tilbyr et utvalg av kveldsunderholdning, fra rolige restauranter å barer og nattklubber. Benitses har et travelt natteliv, med barer og diskoteker som holder åpent hele natten for unge dansere. Nordvest for Korfu by er stripe av Ethnikis Antistasis der du kan finne en rekke fasjonable barer og nattklubber.

Mange tavernaer tilby 'gresk Nights ", med mat, drikke og gulv viser inkludert i én pris. The 'Taverna Tripa', som ligger sør for Korfu by i landsbyen Kinopiastes, vert enorme banketter ledsaget av hjemmelaget vin og gresk sang og dans, en fantastisk kulinarisk opplevelse du ikke bør gå glipp av!

Bestill din ferie nå!

Korfu er en vakker øy, med en fantastisk kystlinje, uberørt strand alpinanlegg, og fantastisk natur i de fjellrike interiør. Fra sjarmen til Korfu gamlebyen, til moro i sol og sjø, er det noe å tilby for alle. On the Beach har mange strålende tilbud på billige flybilletter til Korfu og overnatting, så bestill nå og oppleve gledene Korfu har å tilby!

Populære feriesteder

Acharavi

Acharavi

Acharavi ligger på nordspissen av de joniske øya Korfu. En av de beste alpinanlegg for folk på ferie til Korfu , har Acharavi fantastisk natur og vakr…

Les mer

Agios Ioannis

Agios Ioannis

Hvis du leter etter et sted sjarmerende og vennlig som ikke slites ikke turist-etiketten, Agios Ioannis kan definitivt være stedet for deg. Ligger i o…

Les mer

Korfu by

Korfu by

Korfu by er utvilsomt en av Hellas 'høydepunkter, den forheksende hovedstaden på smaragd joniske øya. Gjennom sin mangfoldige historie ulike europeisk…

Les mer

Gouvia

Gouvia

Ligger på Korfu østkyst, er anbrakt i den spektakulære Kommeno Bay Gouvia, en fin by med vakre strender. Gouvia har en sterk sjøfarts historie og i da…

Les mer

Paleokastritsa

Paleokastritsa

Et område på imponerende skjønnhet med fantastisk utsikt og vakre strender - dette er hva du kan forvente fra Paleokastritsa. Kjent som en av Korfu fi…

Les mer

Perama

Perama

Omgitt av turkis hav og frisk-duftende skogbruk, vil du ha en avslappende tid med å se verden gå forbi i Perama. Et feriested for folk som ønsker å sl…

Les mer