Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Reiser til Kalamata

Reis på ferie til Kalamata

Les mer

Kalamata er Messinia hovedstad og den nest største byen på Peloponnes. Kjent for sin oliventrær, historiske bygninger og transportforbindelser, er Kalamata det perfekte reisemålet for museum elskere og dens flyplass, jernbanestasjon, gjør havn og busstasjonene det et transportknutepunkt og inngangsport til andre destinasjoner i det sørlige Peloponnes.

Nyter et varmt middelhavsklima med lange varme somre, er Kalamata et populært ferie valg hvis du ønsker å kombinere flotte været med et kulturelt rikt og uberørt område!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Kalamata

Vær

Kalamata har en varm middelhavsklima med lange varme vakre somre og milde regnfulle vintre. Om sommeren, gjennomsnittlig temperaturer fra 24 ° C i mai til 31 ° C i juli og august. Både på begynnelsen og slutten av sesongen, kan det bli ganske kjølig om nettene. Det er utrolig solrik fra begynnelsen av sesongen til september og nedbør er svært lav til oktober.

Om vinteren er været veldig mild men det er utsatt for litt regn. Temperaturen varierer fra 20 ° C og går ned til 6 ° C i kaldeste januar måned.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Mangfoldet av Kalamata landskap legger til sin naturlige skjønnhet. Du vil finne lekre strender, oldtidssteder, klipp topp kyster, bortgjemte viker, frodige daler, ville elver og uvirkelig vakre fjell der utsikten er fantastisk.

Strendene i Kalamata er arguable noen av de vakreste i Hellas. The Gulf of Korint er en fantastisk lang strekning av stranden med er umåtelig populær blant athenske helgeturister, noe som resulterer i strandsonen blir neglisjert av turister forlater det rent og egnet for familier. Zaga stranden ligger i den sjarmerende havnebyen Koroni, og har en perfekt strand for å slappe av på og videre nedover kysten er fiskerlandsbyen Finikounda som er en av de beste windsurfing steder i Hellas.

Ting å gjøre

Kalamata er heaving med historiske bygninger og museer som betyr at det er masse å gjøre og se i byen og dens omland.

Den Benakeion Arkeologisk Museum of Kalamata i det historiske sentrum er et populært valg for turister. Med beliggenhet i hjertet av Kalamata, er dette venetiansk stil herskapshus hjem til en rik samling av arkeologiske skatter fra ulike steder i Messenia spenner fra bronsealderen til den romerske perioden.

Det er mange historiske bygninger i Kalamata, inkludert den bysantinske kirken som ligger på nordsiden av Kalamata, og er dedikert til Jomfru av Kalomata. Kirken i Agii Apostoli er den eldste kirken i byen og går tilbake til det 13. århundre. Det er stedet der den greske revolusjonen ble erklært på 23 mars 1821. Det 13. århundre slottet ble bygget av Geoffrey de Villehardouin i det 13. århundre og er definitivt verdt et besøk for å se den vakre utsikten over byen og havet.

Litt lenger et felt er Temple of the Epicurian Apollo, ca en times kjøring nord for Kalamata, mens sørover finner du Caves av Pyrgos Dyros, Cape Tainaron, (Gates of Hades), samt mange stein raget landsbyer. Mot vest er det imponerende slott Methoni og den kongelige bad kong Nestor palass.

Bestill din ferie nå!

Den historiske byen Kalamata pakker nydelig vær, nydelige sandstrender og historiske skatter alt i en fantastisk ferie. Bestill din Kalamata ferien i dag med On the Beach i dag og begynne å pakke for en fantastisk ferie i Hellas!