Reiser til Sharm El Sheikh

Reis på ferie til Sharm El Sheikh

Les mer

Ørkendrømmen Sharm el Sheikh er berømt for det glinsende Rødehavet, fantastisk utsikt over Mount Sinai og utrolige sanddyner. Dette reisemålet tilbyr en pulserende atmosfære, luksuriøse hoteller og restauranter, og fantastiske fasiliteter og opplevelser. Som en av de mest populære feriedestinasjonene langs Rødehavskysten, kan Sharm El Sheikh friste med hvite sandstrender, krystallklart hav og kanskje det beste tilbudet av vannsport i verden. De fantastiske korallrevene i Ras Mohammed National Park er en drøm for dykkere og snorklere, og lokker fornøyde feriegjester tilbake år etter år. Husk at du må skaffe deg visum på flyplassen ved ankomst hvis du har tenkt å forlate feriestedet, selv om det bare er for å dra til Ras Mohammed. Visum koster omtrent 130 kr og kan ikke kjøpes utenfor flyplassen.

I tillegg til fantastisk natur, tilbyr Sharm el Sheikh også et knakende bra natteliv!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Sharm El Sheikh

Vær

Klimaet i Sharm el Sheikh er varmt og tørt. Vintrene er milde med temperaturer på noen og tjue grader, men om sommeren ligger temperaturene tett oppunder 40 °C. I juni og juli er det sol hele tretten timer om dagen – det er ikke noe for pyser! Hvis du har lett for å bli solbrent eller synes intens varme er ubehagelig, bør du unngå å reise til Sharm på denne tiden av året. Ettersom Sharm el Sheikh egentlig ligger i ørkenen, er den totale nedbørsmengden fra juni til september i gjennomsnitt 0 mm. Sjansen for å bli rammet av regnvær på en ferie til Sharm er derfor mer eller mindre lik null! Om vinteren er det færre daglige soltimer, og sjansen for regn er økt til ca en dag i måneden. Både i begynnelsen og mot slutten av feriesesongen er det større fare for sandstormer.

Pass på at du får i deg nok væske. Du trenger mye mer enn du tror, spesielt i sommermånedene. Mange turister blir dehydrerte og får dårlig mage. Det er lurt å ta med seg vann overalt.

jan 21ºC
feb 22ºC
mar 24ºC
apr 26ºC
mai 30ºC
jun 33ºC
jul 35ºC
aug 35ºC
sep 33ºC
okt 30ºC
nov 23ºC
des 22ºC

Landskap

Ligger på sørspissen av Sinaihalvøya, Sharm el Sheikh ytelser fra det krystallklare vannet i Rødehavet, fjellene av Mount Sinai og de store ørkenområdene rundt det travle området i Sharm el Sheikh.

Naama Bay, er det perfekte sted for en romantisk tur. Ikke glem å se Tiran Island, med det er flott laguner og parker, og et cruise over Gulf of Aqaba er verdt det bare for den fantastiske fisken du ser i sin uberørte farvann!

Ting å gjøre

Sharm el Sheikh tiltrekker seg et bredt spekter av turister, alt fra de som søker avslapning til kulturentusiaster og profesjonelle dykkere. Det er så mye å gjøre for alle i Sharm el Sheikh, at du kommer til å ville dra tilbake år etter år!

Kultur

For de som ønsker å undersøke historien og kulturen i Egypt, et besøk til det sjette århundre gresk ortodokse klosteret St. Catherine, ved foten av Mount Sinai, er avgjørende. Som en World Heritage Site, har det klosteret bibliotek, som bevarer den nest største samling av tidlig kodekser og manuskripter i verden, underlegne bare av Vatikanets bibliotek.

Familier

Sharm el Sheikh helligdager gi et ideelt feriemål for familien din. De fleste av hotellene har sine egne gode svømmebassenger, tema parker, aktiviteter på dagtid som tennisbaner, strandvolleyball og dykkesentre og moro barneklubb for å holde barna underholdt gjennom hele ferien.

Det er ingen grunn til å savne de vakre korallrevene hvis du ikke ønsker å ta med familien snorkling i stedet velge en glassbunn båt tur og får se den fantastiske undersjøiske verden uten å bli våt! Du vil finne glassbunn båter cruising fra Naama Bay , er du sikker på en fantastisk tur, kan du se dykkere under på dykkestedene som Ras Katy.

Kamel rir gjennom ørkenen og safari er gøy dagsturer og vil gi din familie minner som vil vare livet ut. Det er også mange organiserte turer med engelsktalende guider som vil ta vare på deg og sørg for å se alle severdighetene.

Par

Stargazing i Sharm el Sheikh tilbyr en utrolig romantisk og pedagogisk kveld. Med en erfaren astronomi guide kan du se den fantastiske solnedgangen, stirre på den lyse vakre stjernene og lære navnene og steder.

Eventyr

Dykkere og snorklere vil trives blant Rødehavets vakreste korallrev liv i det krystallklare vannet som er hjemmet til masser av fisk, skilpadder og truede pattedyr. Ras Mohamed nasjonalpark er et klart must for dem som elsker vannsport med sine vakre strender, ekstravagante fjellformasjoner, ørkenlandskap, mangrover og herlig korallrev.

Merk: Aldri mate korall fisk! Dette er svært viktig å opprettholde den fine balansen i livet i det marine miljøet, hvis et hotell gir 'fisk mat "for deg å gjøre det, eller hvis du vitne hai baiting eller fôring på en dag båt, vennligst meld fra til myndighetene og Chamber of Diving & Watersports for Rødehavet. Det antas at fisken fôring fra hoteller er en av årsakene til en flom av hai angrep i Sharm.

Shopping

Sharm el Sheikh er hjemstedet til mange butikker, basarer og kjøpesentre. Flertallet av butikkene i Sharm el Sheikh selge enten smykker, klær, parfyme eller gaver / suvenirer. Sharm er kjent for å produsere smykker, lærvarer, malt papyruses og rugs.Expect å prute når du handler i Sharm el Sheikh, det er alle en del av opplevelsen og butikken eierne vil bli sjokkert hvis du ikke prøver å forhandle.

De fleste av butikker og kjøpesentre er basert i Na'ama Bay, hvor du finner et utvalg av butikker som tilbyr alt du trenger å kjøpe. Sharm Old Market er stor for jakt ut noen gode kjøp, men hvis du vil ha reell verdi for pengene bør du gå nordover til den lille byen Dahab med sine hippie vibe.

Uteliv

Hvis du er ute etter bra uteliv i Egypt, er Sharm el Sheikh stedet å være. Dette er den livligste delen av Egypt med et utvalg av populære puber, nattklubber, kasinoer, barer og restauranter.

Hvis du har litt å rutte med og ønsker en uforglemmelig kveld, bør du ta turen til Pacha. Dette er en av de største og mest kjente nattklubbene i Sharm El Sheikh. Pacha har hatt besøk av en rekke kjente DJ-er, inkludert Pete Tong, Judge Jules, Smokin ' Joe og John Kelly. Du kan også prøve ut Pacha partybåt med plass to 20 personer, og feste mens du seiler over Rødehavet. En annen turistfavoritt er Hard Rock Cafe som er flott både for mat og drinker.

Eating And Drinking

Sharm el Sheikh har et fantastisk utvalg av restauranter, barer og kafeer å besøke så vel som din hotellets egen all-inclusive-menyen. Velg mellom kinesisk, indisk, meksikansk, thai, libanesisk, sjømat og italiensk.

Markedet område i Old Sharm er populær for sin overflod av sjømat restauranter og billige priser. Mest populære er Safsafa Restaurant, Sinai stjerne sjømat og Fernando italienske restaurant. Du bør huske på at restauranter i Old Sharm ikke selger alkohol - selv om du kan ta din egen med deg.

I Na'ama Bay finner du den populære Little Buddha sushi restaurant og tandoori indisk restaurant på Camel Hotel, som begge gir god valuta deilig mat og god atmosfære. Camel Bar lar deg røyke tradisjonell shisha rør og vil tjene alkohol på samme tid, noe som er uvanlig som mest shisha kafeer ikke serverer alkohol.
Andre populære spisestedene inkluderer Taj Mahal restauranten på Baron feriestedet i Sharks Bay , som serverer libanesiske og Midtøsten mezze og tilbyr en fantastisk egyptisk floorshow hver natt.

Avslapping

Sharm el Sheikh er et perfekt reisemål hvis du ønsker en avslappende, vakkert solfylt ferie. De fleste velger å sitte på en av Sharm vakre strender, som alle er omgitt av fantastisk landskap og natur. Bland opp ditt avslappende avbrekk ved å ta litt tid å svømme og snorkle i korallrev og nyte en minneverdig opplevelse for livet.
Sharm el Sheikh er kjent for sin fantastiske 5 * all-inclusive hotell, så hvis du virkelig ikke ønsker å løfte en finger mens du er på ferie, bør du velge et hotell som tilbyr det hele, med sin egen private strand og dykkesenter.


Det er en 18 hulls Championship golfbane i Jolie Ville Golf Resort, som ligger bare 5 kilometer unna de største hotellene i Sharm el Sheikh, og det er åpent for non gjester. Det omfatter en driving range og kunstige innsjøer, noe som gjør det perfekte tilfluktsstedet for de som elsker spillet.

Hvem passer dette feriestedet for?

Par, familier og de som leter etter en stor fest scene alle elsker Sharm el Sheikh helligdager. Spesielt Sharm el Sheikh helligdager er populære blant dykkere på grunn av sin vakre korallrev og mange dykkerskoler.

Bestill din ferie nå!

Sharm el Sheikh tilbyr turistene de beste aktivitetene og den beste underholdningen Egypt har å by på, fra fornøyelsesparker til gamle kirker, og fra dykking til ørkensafari. EBeach, har fantastiske tilbud på ferier til Sharm el Sheikh – bestill ferien din nå for å unngå å bli skuffet!

Populære feriesteder

Dahab

Dahab

Egypt helligdager kan sentrum på ikke mer vennlig locale enn den rolige feriebyen Dahab. Befolket av smilende lokalbefolkningen og pepret med fredelig…

Les mer

Habada

Habada

Habada helligdager finner du forskanset seg i midt i Red Sea Riviera nordlige spissen der den omkringliggende byen Sharm El Sheikh stikker ut på det v…

Les mer

Naama Bay

Naama Bay

Stedet å gå på din egypt , er Naama Bay den fineste strandpromenaden i Sinai halvøya, tilbyr flotte snorkling og dykking muligheter blant tusenvis av…

Les mer

Nabq

Nabq

Nær hjertet av Sharm el Sheikh, er roligere stranden i Nabq Bay ideelt for de som ønsker å komme vekk fra alt på ferie til Egypt , med luksusen av top…

Les mer

Nosrani Bay

Nosrani Bay

Nosrani Bay helligdager finner du oppdage denne verdensberømte stranden ligger på Gulf of Aqaba for deg selv: dykking gjennom den massive koraller med…

Les mer

Om El Sid

Om El Sid

Ferier til Om el Sid Hill i Red Sea Riviera fantastiske halvøya landskap kunne finne du dykke, snorkle eller windsurfing i en av verdens fremste beach…

Les mer

Ras Um Sid

Ras Um Sid

Ras Um Sid helligdager, nederst på Sinai-halvøya, og er omgitt av krystallklart vann, er en juvel i Red Sea Riviera mange-studded krone. Stranden i Ra…

Les mer

Sharks Bay

Sharks Bay

Sharks Bay, den vakre bukta noen fire miles nord for Sharm el Sheikh, på den konsekvent varmt vann og klar himmel på Sinai-halvøya, fortsatt blant det…

Les mer