Reiser til Luxor

Reis på ferie til Luxor

Les mer

Ferier til Egypt alltid bety mye sol og sightseeing, men Luxor er en resort som tilbyr ikke bare disse, men alle kultur og storhet som er Egypt : Valley of the Kings, den gamle byen Theben, den enorme Colossus av Ramesses og tempelet Karnak - Luxor er hjem til alle disse og mer!

Luxor er allestedsnærværende relikvier er verdenskjent ikke bare for deres alder, men for deres utmerkede tilstand av bevaring: Du kan nesten se i antikken vandre inn og ut av sanden-bakt templer her. Det er enda mer å holde deg okkupert i Luxor helligdager, slik som mas lokale basarer og markeder, båtturer over bredden av den legendariske Nilen, og massevis av barer og restauranter der å væte din plystre under perennially blå himmel.

Mysteriet og lurer i det gamle Egypt venter - Luxor International Airport ligger bare seks timers flytur fra deg, og On The Beach har de beste prisene på Luxor helligdager tilgjengelig akkurat nå!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Luxor

Vær

Amun-Ra ser ut til å jobbe overtid i Luxor: solen er permanent ut! Temperaturen her varierer fra forbløffende sommeren høyder på over 40 ° Celsius til varme vintre rundt 20 ° Celsius, så det er ikke rart at helligdager til Luxor er valget for millioner av turister, uansett årstid. A Christmas ferie i Luxor kan brukes til utveksling av gaver rundt hotellet svømmebasseng og slapping på solkrem før du begir deg ned til Nilen!

jan 21ºC
feb 22ºC
mar 24ºC
apr 26ºC
mai 30ºC
jun 33ºC
jul 35ºC
aug 35ºC
sep 33ºC
okt 30ºC
nov 23ºC
des 22ºC

Landskap

Luxor er en av verdens mest fascinerende stedene hovedsakelig fordi det er panoply av årtusener gamle menneskeskapte strukturer, og den beste måten å vise det på en båttur over verdens lengste elv, Nilen. Herfra kan du ta te og se på eksotisk fauna på det yrende farvann, mens sandete gater og sfinksene naturlig overgang til golden ørkenen for miles rundt. Donkey rides er også utmerket for ettermiddag panoramabilder av gravene på kirkegården på Vestbredden, eller vandre opp den steinete stup å drikke i det fine med denne evige byen og det omkringliggende klipper ved solnedgang.

Luxor ble brakt til verdens oppmerksomhet ved oppdagelsen av Tutankhamons grav i 1922, men dette er bare toppen av sanddynen - det er bygd på den gamle byen Theben, den glitrende hovedstaden i New Kingdom, og engangsskanning stabbur for de rikdommer av Egypt. Etter den langsomme nedgangen i Egypt som en gammel supermakt, Theben funnet en nisje som verdens eldste turiststed, og besøkes av velstående grekere og romere over 2000 år siden!

Senest forble Luxor i århundrer av slummer til fremveksten av egyptologi brakt i den ukuelige inntrenger, den moderne turist.

Ting å gjøre

Luxor er ofte spioneringen som verdens største friluftsmuseum, og det er vanskelig å være uenig: lete etter deg selv Valleys av konger og dronninger, med sine utsmykkede hieroglyfer, eller krysser den veltet kolossen av Egyptës største farao, Ramses II, på Ramesseum Templer. Talking av templer, er den berømte Karnak en kort spasertur eller vogn unna, med flere godt bevarte helligdommer, statuer og obelisker enn det som er anstendig!

Hvis du skal på en familieferie til Luxor, du sikkert vil ha mye å holde alle opptatt. For barna er en tur til Mummifisering Museum i orden, å oppdage hemmelighetene til denne mest oppskrytte art of the Ancients. Så er det palasser Ramesses og Amenophis, og de gigantiske statuene og 3000 år gamle arbeideren landsbyer som også florerer. Bored på Luxor helligdager? Definitivt ikke!

Kultur

Luxor helligdager ikke bare bety en spasertur gjennom et land med gamle underverker - dette stedet er en veritabel City of the Living! Det er den årlige gata festivalen av Abu El-Haggag holdt like før Ramadan i august, med sin blanding av islamsk kultur og klassisk egyptologi, hesteveddeløp og båt parader!

De som modige Luxor i sommer vil møte Shopping Festival, med kupp på eksotiske varer, smykker og satins for det er måned lange varighet, og uansett hva sesongen, må du se de lokale markedene, med alt fra krydder til keramikk blir byttet for under solen!

Uteliv

Netter på ferie til Luxor kan whiled bort på den briljante hotellet shindigs, med barer og magedans i full gang til de små timer, eller du kan dra ned hovedgatene i den moderne byen, som Sharia Al-Karnak, for sjarmerende Litt spisesteder og høy klasse internasjonal mat. Den vesentligste innen engelsk Kongens Hode Pub, på Khalid Walid Street, er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året, et must for noen tradisjonelle basseng, øl og fotball, og er fort bli den arenaen av valget for omreisende briter. For en endring av natur, hvorfor ikke tilbringe dagen i Aswan ?

Bestill din ferie nå!

Bestill nå! On The Beach har alle de beste tilbudene på Luxor helligdager og overnatting på en rekke hoteller i Luxor. Fra sfinksene til sarkofager, er dette antikke landet Egypt - så hvorfor vente? Du er bare et par klikk unna Kongenes dal!

Populære feriesteder

Aswan

Aswan

Egypt helligdager bør bety både avslapping og sjansen til å oppdage underverkene av denne antikke land, og det er kanskje ingensteds bedre å oppnå båd…

Les mer