Reiser til Balearene

Reis på ferie til Balearics

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Balearene

Galdana Gardens Apartments

Cala Galdana, Menorca, Balearics

Vibra District Hotel - Adults Only

San Antonio, Ibiza, Balearics

HYB Eurocalas

Calas De Mallorca, Majorca, Balearics

Club Mac Alcudia

Alcudia, Majorca, Balearics

Ibiza Rocks Hotel - Adults Only

San Antonio, Ibiza, Balearics

Carema Beach Menorca

Cala N Bosch, Menorca, Balearics

Sol Katmandu Park & Resort

Magaluf, Majorca, Balearics

Holiday Center

Santa Ponsa, Majorca, Balearics

Son Bou Gardens

Son Bou, Menorca, Balearics

Jet Apartments

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Leonardo Royal Hotel Ibiza Santa Eulalia

Es Cana, Ibiza, Balearics

Meliá Cala Galdana

Cala Galdana, Menorca, Balearics

Bellevue Club

Alcudia, Majorca, Balearics

Club Cala Romani

Calas De Mallorca, Majorca, Balearics

Carema Garden Village

Fornells, Menorca, Balearics

Azuline Hotel Llevant

San Antonio, Ibiza, Balearics

Pueblo Menorquin

Cala N Bosch, Menorca, Balearics

Playa Moreia

S Illot, Majorca, Balearics

Nereida Aparthotel

San Antonio Bay, Ibiza, Balearics

Azuline Hotel Mar Amantis

San Antonio Bay, Ibiza, Balearics

Maribel Villas

Cala Blanca, Menorca, Balearics

Club Hotel Aguamarina

Arenal Den Castell, Menorca, Balearics

HSM Canarios Park

Calas De Mallorca, Majorca, Balearics

Los Angeles Apartments

San Antonio, Ibiza, Balearics

Bora Bora - Adults Only 18+

Playa D En Bossa, Ibiza, Balearics

Sol Palmanova

Palma Nova, Majorca, Balearics

Florencio

San Antonio, Ibiza, Balearics

Ibersol Son Caliu Mar

Palma Nova, Majorca, Balearics

Sol Barbados

Magaluf, Majorca, Balearics

Sol Falco

Cala N Bosch, Menorca, Balearics

Vær

Balearene nyte 300 soldager i året, og middelhavsklima løftene varme somre, milde høsten og behagelig vintre. Skilte med gjennomsnittlig årlig temperatur på 16-17 ° C, Balearene er populært med besøkende hele året, men sommeren er alltid den travleste!

I løpet av sommermånedene juli og august, Balearene nyte opptil 11 timer med solskinn hver dag med et vakkert gjennomsnittlig temperatur på 29 ° C og nedbøren ekstremt sjeldne. Våren og høsten er fortsatt en fin tid å besøke Balearene hvis du foretrekker en mer behagelig lav varme, men likevel herlig solfylt. Temperaturen i disse månedene varierer fra 22 ° C til 28 ° C og kjøligere temperaturer gjør aktiviteter bort fra stranden, som golf, fotturer og sykkelturer perfekt i disse månedene.

Vintermånedene i Balearene er lyse og skarpe, med den gjennomsnittlige temperaturen synker til 15 ° C og soltimer slippe til bare 5. Sjansen for nedbøren øker i løpet av oktober til februar, men været blir vesentlig bedre enn hva du finner i Storbritannia, som er grunnen til Balearene er fortsatt et populært feriemål i disse månedene.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Balearene har bokstavelig talt hundrevis av strender. I Mallorca, ta deg velge fra lange sandstrender i Alcudia eller lite bukter som Cala Mesquida. I Puerto Pollensa Tramuntana fjellene kjøre ned til sjøen, og skaper en dramatisk effekt med utsøkt utsikt fra stranden. Mallorcas vestkyst er kupert, men det er plasser for bading og snorkling. For en fantastisk utsikt, leder for munningen av Torrent de Pareis som former Sa Calobra, med fjellformasjoner, en liten strand og krystallklart vann å nyte.

Ibiza alene har mer enn 50 strender. Platja d'en Bossa, er en stor idyllisk sandstrand strekning sør for Eivissa, med Aguamar badeland bak det, populær blant unge festglade mennesker og familier alike. Andre populære hotspots inkluderer Cala de Boix, innrammet av grønne åser, og kan skilte med fantastisk utsikt.

Menorca er for en øy av idylliske strender, særlig langs sørvestkysten. Forvent klart vann og vakre hvite sanden på Cala Blanca, med færre folkemengder. Fred og ro er på menyen, og strendene er attraktivt, men mindre enn på de andre øyene.

Ting å gjøre

Du vil ikke bare nyte flotte strender, men også et bredt spekter av kultur-og underholdningsaktiviteter. Med badeland for barna, vakre landskap og historiske steder å utforske, vil du aldri bli lei. Hvis du elsker byene, har Palma blokker av moderne kunstgallerier, en gotisk katedral og museer. Det finnes restauranter, barer og klubber for enhver smak, fra rolige, lokale spisesteder til klubber hvor de festende bare bremser ned ved daggry. Uansett hva du vil gjøre, finner du det et sted i Balearene.

Eventyr

Det er masse å tiltrekke seg de som ønsker en "actionfylt" ferie i Balearene. For de som er interessert i aktiviteter på og under vann, er det et bredt utvalg av snorkling og dykking, seiling, kite og vindsurfing. Juving er også en populær, adrenalin-gjennomvåt aktivitet hvis du er modig nok!

Det kuperte landskapet og fantastisk åser tiltrekke både fjell og road syklister, med Mallorca en nøkkel treningsleir for mange av de profesjonelle sykkellag. Fjellområdene også tiltrekke klatrere og ekstrem turgåere.

Shopping

Hver av øyene tilbyr en annerledes shopping opplevelse, fra topp-end designere til lokalt håndverk. Populære kjøper inkluderer lokale viner, broderi, håndmalt keramikk, glass, håndlagde sko og bijouteri. Hvis du leter etter noe spesielt Mallorca er kjent for sine perler. Det er noe i alle prisklasser og smaker å kjøpe som en påminnelse om en fantastisk Balearene ferie!

Uteliv

Uansett hva du leter etter i din ideelle kveld, kan Balearene dekke alle dine behov, fra å blande seg med lokalbefolkningen for et rolig måltid til clubbing før daggry. Ibiza er hjem til noen av verdens største og mest berømte nattklubber og klubbkultur er berømt i sin egen rett, og trekker folk fra hele verden. Hvis du bor i Ibiza Town, San Antonio eller Playa d'en Bossa, finner du det på dørstokken. Mallorca er også hjem til store nattelivet, alt fra raffinement i Palma til vill i Magaluf! Menorca derimot er stille med natteliv vanligvis hotel-basert, men Mahon og Ciutadella tilbyr et bredt utvalg av utesteder.

Avslapping

Hvis du leter etter en avslappende strandferie i en bortgjemt sol-kysset bukt, er Balearene den ideelle destinasjonen. Fantastiske strender og en avslappet atmosfære sikre at du nyte en avslappende pause. En rekke hoteller og resorter tilby spa behandlinger og yoga retreat er tilgjengelige på alle øyene. Etter et travelt år, er en ferie i Balearene den perfekte måten å lade opp batteriene.

Hvem passer dette feriestedet for?

Variasjonen og røre av de baleariske øyene tilbyr noe for alle, enten du er på jakt etter en avslappende og romantisk avbrekk, en trygg familie ferie eller hele natten festing. Fra eldre par som ønsker en rolig ferie til den internasjonale jet-set publikum, kan du finne din ideelle ferie et sted i Balearene.

Bestill din ferie nå!

Attraktive for alle fra morsom fest folk til familier som ønsker en rolig ferie, Balearene har en unik appell til feriegjester, som er trukket tilbake år etter år av det store mangfoldet av disse øyene 'appell, og den avslappede, solstekte livsstil.

På stranden har fantastisk verdi tilbud på fly og overnatting akkurat nå. Med så mye moro og avslapping bare noen øyeblikk unna - hva venter du på?

Populære feriesteder

Ibiza

Ibiza

Den vakre øya Ibiza ligger i Middelhavet utenfor kysten av Spania. Dette er den tredje største av Balearene, men er også den mest kjente. Ibiza byr på…

Les mer

Mallorca

Mallorca

Med en overflod av hvite sandstrender, stekende sol og et spennende uteliv, er det neimen ikke rart at Mallorca er et så populært reisemål. At det er…

Les mer

Menorca

Menorca

Menorca er et ekstremt populært feriemål og er kjent av mange som juvelen av Balearene. Denne solfylte øya tilbyr fantastiske attraksjoner og hoteller…

Les mer