Reiser til Azorene

Reis på ferie til Azores

Les mer

Etter en av de våteste somrene på posten i Storbritannia, er det godt å vite at det fortsatt er blå himmel i nærheten i Azorene. Det er kanskje ikke baking i en bikini vær (flere t-skjorter om dagen og hoppere om natten), men det er absolutt en tydelig forbedring på britisk.

En av Portugals best bevarte hemmeligheter, er Azorene består av ni øyer opprettet fra vulkansk aktivitet i Atlanterhavet og er ca to timer flytid fra den portugisiske hovedstaden Lisboa.

Vis reisemål på kartet

Ting å gjøre

Azorene appell er at den tilbyr noe for alle. For golfspillere, har øya San Miguel to supre kurs i Cedars og Azalea. Ønsker ikke å tilbringe ferien jage en liten hvit ball med en kjepp? Hvorfor ikke vandre rundt en vulkan (Capelinhos på øya Faial tilbyr fantastisk utsikt), går hvalsafari (Azorene er ett av de 10 beste hvalsafari steder i verden), dykking, dype hav, kyst og sportsfiske, seiling eller svømme med delfiner - en virkelig magisk opplevelse.

Kultur

Øyene lager lite etterspørsel på din kulturelle samvittighet, men ett sted du absolutt ikke må gå glipp av er Angra, et historisk UNESCO arv arv byen, over på Terceira Island.

Bestill din ferie nå!

Hovedsak hvis du leter etter en uforglemmelig ferie som ikke krever en streng av vaksinasjoner, er Azorene svaret!

Populære feriesteder

Ponta Delgada

Ponta Delgada

Første gang besøkende til Ponte Delgado vil bli trollbundet av Azorenes hovedstad som, til tross for den siste utviklingen - byen nå har et kjøpesente…

Les mer